Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1080/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: NICOLAE din Luni, 16 Iulie 2012, 10:06 ---.....il cunosti personal :) ?,doar din birfe, stiu ca este iubit de popor ,iese in public ca orice cetatean si astia intra in delir cand il intalnesc,cand a aparut criza a facut o marire de 3 ori a salariilor(banuiesc ca alea medii) ,,,,acum sincer majoritatea oamenilor  de aici sunt modesti din toate punctele de vedere,DAR si au pus viitorul in mainile unui om instruit la universitati din vest(UK CEL MAI PROBABIL) si rezultatele se vad:se construieste intr un ritm alert si cu spor,autostrazi,orase,porturi etc.Veti spune ca au gaze,petrol,,,da au,dar sa nu uitam ca sunt multe tari care au si totusi o duc prost.

--- Terminare citat ---

da' de unde! nici nu cred ca m-ar mai placea, la varsta asta.  :) am auzit de la mai multe persoane numai lucruri bune despre el si ce-a facut din tara lui. la ei, la noi, tot cam la fel, noroc ca si romania a avut parte tot de astfel de conducatori.

micaela:

--- Citat din: NICOLAE din Luni, 16 Iulie 2012, 16:31 ---ca tot veni vorba vreau sa ti dau si eu ceva de munca :)

--- Terminare citat ---
trece-te pe lista; am programari pana in decembrie.  ;D

NICOLAE:
,,si unde i lista ,ma rog :) ca eu s rabdator :)

micaela:
e lunga si diversa: treburi / reparatii, reamenjari in casa (inclusiv cu bormasina ;D) restante pe intervale cuprinse intre 1-3 ani; sarcini trasate de copii si de mama din dotare, neindeplinite, deci restante si trenante, chestiuni profesionale arzatoare, cu duiumul (toate sunt cu "trebuie" si "foarte urgent"), raspunsuri tarzii la corespondente ignorate nerespectuos, recuperare intalniri prietene, de care n-am avut timp sau nu ne-am "brodit" cu disponibilitatile de evadare etc. etc.. anul asta nici nu plec in vacante, cu exceptia Deltei si poate inca una, doua trip-uri scurte, pe la munte.
da' tu ce munca vrei sa-mi dai?  :faint:

NICOLAE:
ceva in domeniul tau ,arhitectura spuneai da?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă