Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1077/1680) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: capsuna din Duminică, 15 Iulie 2012, 20:34 ---Si eu sunt la Busteni!!!!! :flori:

--- Terminare citat ---

Ce avantaj ai ca nu e asa cald ! In Bucuresti e "foc" ! Nici aerul conditionat nu mai reuseste sa raceasca!  :)

--- Citat din: danna n. din Luni, 16 Iulie 2012, 01:48 ---nu mai pot cu caldura asta :tickedoff: se chinuie de cateva minute sa ploua , da' nicio sansa >:(
gata! m-am hotarat : de maine ma mut in frigider!

--- Terminare citat ---

ai mai multe camere la frigider? iau si eu una  !!  oO

luciamanta:
    Căldură mare. Soare ce se prelinge pe suflet. Foarte cald. Primele raze ale soarelui le-am primit azi când am fost cu ale mele căţeluşe afară, la plimbare. Eram cu ochii abia mijiţi, mă simţeam încremenită în timp şi în spaţiu. După vreo 10 minute m-am înviorat puţin. Era foarte devreme şi toate trei eram suspendate în linişte şi frumos...
    Acum mă simt bine, deşi sunt puţin moleşită. Voi încerca să beau o cafea pentru a mă energiza...

Matei:

--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 15 Iulie 2012, 23:17 ---....si eu sunt in oman si am aer conditionat......replica advisor

--- Terminare citat ---

ce mai face sultan qaboos?

NICOLAE:
.....il cunosti personal :) ?,doar din birfe, stiu ca este iubit de popor ,iese in public ca orice cetatean si astia intra in delir cand il intalnesc,cand a aparut criza a facut o marire de 3 ori a salariilor(banuiesc ca alea medii) ,,,,acum sincer majoritatea oamenilor  de aici sunt modesti din toate punctele de vedere,DAR si au pus viitorul in mainile unui om instruit la universitati din vest(UK CEL MAI PROBABIL) si rezultatele se vad:se construieste intr un ritm alert si cu spor,autostrazi,orase,porturi etc.Veti spune ca au gaze,petrol,,,da au,dar sa nu uitam ca sunt multe tari care au si totusi o duc prost.

Guesswho:

--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 15 Iulie 2012, 16:45 ---Ai facut tu atata drum din Iasi pana la Sinaia ca sa dai de racoare?!!!!

--- Terminare citat ---
asta e abia inceputul, Nicolae....maine vom pleca pe transfagarasanul, iar dupa, mai vedem. ne-am propus sa colindam Romania cu masinile, sunt prea multe locuri frumoase la noi si e pacat sa nu le vedem (sau re-vedem, pe unele).

--- Citat din: capsuna din Duminică, 15 Iulie 2012, 20:34 ---Si eu sunt la Busteni!!!!! :flori:

--- Terminare citat ---
vacanta frumoasa, capsuna!  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă