Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1074/1680) > >>

bit:
Te cred. Vezi ca fetele (Dianna si Dauina, mi se pare) ziceau ceva de strand. E cel mai potrivit loc din city la ora asta. :)

danna n.:
stiu...trebuia sa merg si eu...da, asa norocoasa cum sunt, mi-a explodat o teava la bucatarie :tickedoff: si...stau sa pazesc instalatorul care isi vace linistit treaba...  |o

bit:
Ugly...ghinion de nesansa de bad kuck. Aia e, linisteste-te ca tot nu poti face nimic, nu-ti mai ucide neuronii degeaba.

Matei:

--- Citat din: danna n. din Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 15:02 ---stiu...trebuia sa merg si eu...da, asa norocoasa cum sunt, mi-a explodat o teava la bucatarie :tickedoff: si...stau sa pazesc instalatorul care isi vace linistit treaba...  |o

--- Terminare citat ---

reorienteaza-ti punctul de vedere: chiar esti norocoasa daca ai gasit un instalator care "isi face linistit treaba"! si nu te intreaba daca n-ai vreo tigara in plus sau o bere la rece si nu-ti comenteaza meciul vointa targu jiu staruinta craiova!

reorienteaza-ti
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 14 Iulie 2012, 15:10 ---Ugly...ghinion de nesansa de bad luck. Aia e, linisteste-te ca tot nu poti face nimic, nu-ti mai ucide neuronii degeaba.

--- Terminare citat ---

sau cum zicea cineva "mai lasa mintea sa se odihneasca"

Matei:
am vrut sa redau postarea lui silviu cu ciorba dar nu o gasesc pe pagina asta... astazi cand m-am intors dupa diverse treburi la oras, pe la 14h30, pe o "caldura mare, mon cher", fiica-mea ma astepta cu o surpriza, o salata de rosii cu rucola si mozzarella. si o bere rece rece!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă