Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
NICOLAE:
Tara asta a fost jefuita de resurse de catre rusi dupa razboi ,intelectualitatea i a fost omorata,asa ca singura sansa sa si mai revina este moralitatea si justitia.Ilici a sesizat bine cum putem fi distrusi in continuare si ni l a dat pe plaga asta care cunoaste rotitele si stie fb cum sa ne f....a in continuare.
steliana:
--- Citat din: micaela din Vineri, 13 Iulie 2012, 12:58 --- ACOLO se mai strecoara cate unul, doi care sunt (mai) bine intentionati decat marea masa. Sintagma asta "toti o apa si-un pamant" nu-mi place caci e o generalizare, prin natura ei nedreapta.
--- Terminare citat ---
bine, cand vad ca strecuratoarea nu are toate gaurile de aceeasi marime ...
Caroline:
Dragilor mei... io zic sa fondam un nou partid, noi astia de pe SC (ca suntem destui). Ba nu, o ONG apolitica gen Forumul German la Sibiu, da' de data asta la nivel national, si sa facem "Stat in Stat", ca mafia italiana... doar ca rolurile ar fi inversate: noi, contra mafiei din Romania. Fundatia Oamenilor Singuri (si de data asta ma refer nu numai la singles, ci la toti oamenii singuri si lasati de izbeliste in propria lor tara). Si candidam la alegeri. Eu cred ca am castiga! Ce ziceti?! oO
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 13 Iulie 2012, 15:07 ---Dragilor mei... io zic sa fondam un nou partid, noi astia de pe SC (ca suntem destui). Ba nu, o ONG apolitica gen Forumul German la Sibiu, da' de data asta la nivel national, si sa facem "Stat in Stat", ca mafia italiana... doar ca rolurile ar fi inversate: noi, contra mafiei din Romania. Fundatia Oamenilor Singuri (si de data asta ma refer nu numai la singles, ci la toti oamenii singuri si lasati de izbeliste in propria lor tara). Si candidam la alegeri. Eu cred ca am castiga! Ce ziceti?! oO
--- Terminare citat ---
eu te sustin
Caroline:
Eu glumeam! ;D Da' oare chiar am fi in stare? :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă