Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Guesswho:
Mari_, i-am interogat si-au zis ca ajung si la Bucuresti, mai spre seara ;)
la noi ploua frumos acum, a fost torentiala mai devreme, dar curat, fara gheatza....si pentru ca laudam ploaia linistita a tras un tunet acum de s-au cutremurat geamurile :D noroc ca m-am vindecat de fobia cu pricina :giggle:
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 12 Iulie 2012, 15:47 ---Mari_, i-am interogat si-au zis ca ajung si la Bucuresti, mai spre seara ;)
la noi ploua frumos acum, a fost torentiala mai devreme, dar curat, fara gheatza....si pentru ca laudam ploaia linistita a tras un tunet acum de s-au cutremurat geamurile :D noroc ca m-am vindecat de fobia cu pricina :giggle:
--- Terminare citat ---
mai iesi o data si indreapt-o si spre ploiesti si imprejurimi, te rog, guess care aduci ploaia! multumiri anticipate!
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Joi, 12 Iulie 2012, 15:55 ---mai iesi o data si indreapt-o si spre ploiesti si imprejurimi, te rog, guess care aduci ploaia! multumiri anticipate!
--- Terminare citat ---
cica coboara spre voi, Matei...acu` sa vedem diseara daca e parolista (ploaia, adica) sau nu.... ;) sa nu ma bateti cu pietre :D daca nu ajunge (glumesc)
nush cat am adus ploaia, da` cert e ca tare mi-am dorit-o.....si cum e vorba aia "estio/ai ceea ce gandesti", s-ar putea sa fi avut si io o mica influienta :)
Caroline:
Guess, pariez ca pe la voi a plouat deja... ;)
Azi ma simt prea bine ca sa muncesc, da' intr-un final tre' s-o fac si pe asta, ca am de terminat un pliant pe un proiect pe maine si e deja tarziu. Distractie, pa!
NICOLAE:
hmmm ,,,ma simt de parca a si pleca intr o calatorie mai lunga,fara obligatii-off corse,cine se incumeta ,traseul il stabilim impreuna :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă