Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
bit:
Deci am reusit si io sa ma intorc de pe drum(uri). Sunt clocit, clocit maxim. Ma`c sa stau sub dus pana mi s-or zbarci degetele si invineti ochii.
Caroline:
Ludica si plina de incredere in viitor. Si asta desi e prea cald, desi nu fac nimic deosebit, desi nu am niciun motiv, dimpotriva. Sau tocmai d'aia? :yeah: Cica neuroborellioza mimeaza in unele cazuri si nevroza bipolara. :whistle: Cui ii pasa? Luni plec in tabara cu elevii, deja ma pregatesc: bocanci, izolir, sac de dormit, cort, spray pentru soare, tantari, capuse... :strong: si se mai cere pe lista din formular VOIE BUNA, chiar asa e scris, cu majuscule. Cica nu esti admis in tabara fara asta. *|*
Matei:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 11 Iulie 2012, 18:27 ---Ludica si plina de incredere in viitor. Si asta desi e prea cald, desi nu fac nimic deosebit, desi nu am niciun motiv, dimpotriva. Sau tocmai d'aia? :yeah: Cica neuroborellioza mimeaza in unele cazuri si nevroza bipolara. :whistle: Cui ii pasa? Luni plec in tabara cu elevii, deja ma pregatesc: bocanci, izolir, sac de dormit, cort, spray pentru soare, tantari, capuse... :strong: si se mai cere pe lista din formular VOIE BUNA, chiar asa e scris, cu majuscule. Cica nu esti admis in tabara fara asta. *|*
--- Terminare citat ---
multa distractie in tabara! suna bine, foarte bine.
Mari_a:
Azi noapte iar a fost unu. :o Si tot pe la doua. Abia dupa trei am mai putut adormi... A fost tot de peste patru... Pe-ala de acum cinci nopti l-ati simtit? Eu stau la sase si am auzit din dormitor clinchetul cheilor agatate pe cuierul din hol... Cica ne paste unu' mare de sapte... :faint:
dauina:
--- Citat din: Mari_a din Joi, 12 Iulie 2012, 07:30 ---Azi noapte iar a fost unu. :o Si tot pe la doua. Abia dupa trei am mai putut adormi... A fost tot de peste patru... Pe-ala de acum cinci nopti l-ati simtit? Eu stau la sase si am auzit din dormitor clinchetul cheilor agatate pe cuierul din hol... Cica ne paste unu' mare de sapte... :faint:
--- Terminare citat ---
nu, abia adormisem.... :o, dar daca tu stii mai multe, sa ne zici si noua cand vine ala de 7.....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă