Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
bit:
Pai da-te mare cu ei, ce mai stai? sa vede si ochiu`nostru!
dauina:
--- Citat din: bitek din Marți, 10 Iulie 2012, 14:47 ---Pai da-te mare cu ei, ce mai stai? sa vede si ochiu`nostru!
--- Terminare citat ---
nu stiu daca functioneste,dar....sunt modelul pe galben si sunt ...bestiali de comozi!!!!
http://www.guban.ro/ro/produse+guban/primavara+-+vara+2012/model+899/140
bit:
neah...nu asa. Pune-i talica in picioare si fa o pozna (nu te gandi la prostii ;D), pune-o aci si p-orma avem noi de ce sa te certam (sau sa te invidiem :))
Mi-am adus aminte de ceva: Guban facea crema de ghete, eram copil (la 5-6 ani) si nu pot sa uit cutiile alea rounde de metal negre pe care scria Guban (cu galben scrisul, parca). Pfoai, mie imi plaacea maxim mirosul ala de...ce dracu`era, extract benzenic sau p-acolo.
Mari_a:
Acum ma simt fiarta in suc propriu! Si cica s-a prelungit codul... :( Nu mai suport! Vreau sa fug in tarile... reci!
Dupa o idee dintr-un ziar: visul unei nopti de vara... (poza facuta de mine pa jeam, in 14 februarie curent...)
dauina, sa-i porti cu placere! Sunt super pantofii Guban! Foarte bine facuti! Eu inca mai am (din vremuri... imemoriale!) o pereche gri perforati... pe care-i incalt destul de rar, pen'ca nu mai sunt asa artista la mers pe tocuri mari... :-[
Dar n-am inteles cum "ai primit"? Ai gasit vreun loc pe net unde se pot comanda? Da si noua link, pliz!
dauina:
--- Citat din: Mari_a din Marți, 10 Iulie 2012, 16:38 ---dauina, sa-i porti cu placere! Sunt super pantofii Guban! Foarte bine facuti! Eu inca mai am (din vremuri... imemoriale!) o pereche gri perforati... pe care-i incalt destul de rar, pen'ca nu mai sunt asa artista la mers pe tocuri mari... :-[
Dar n-am inteles cum "ai primit"? Ai gasit vreun loc pe net unde se pot comanda? Da si noua link, pliz!
--- Terminare citat ---
multumesc!
detalii pe e-mail!!! sau cine mai e interesat http://www.guban.ro/ro/magazine
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă