Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
luciamanta:
--- Citat din: Mari_a din Luni, 09 Iulie 2012, 09:22 ---Succes mai departe, Iana!
Scoala e mai grea azi decat era pe vremea noastra...
Si a mea a avut sambata disertatia. Munca multa, nota maxima, dar nu stiu la ce-i foloseste...
--- Terminare citat ---
Felicitări, Maria! Să fie într-un ceas bun! :thumbup:
luciamanta:
--- Citat din: iana din Duminică, 08 Iulie 2012, 22:49 ---Ma simt foarte bine...am si uitat cum e sa te simti asa.
Tocmai m-am intors acasa din oras, unde eu si fii-mea am sarbatorit rezultatul de la bac; a luat 9.63. ;D
--- Terminare citat ---
Iana, felicitări, fruntea sus şi să dea Dumnezeu să te simţi bine mereu! :thumbup:
valaura11:
Se scrie intr-un ritm infernal pe acest topic....De doua zile de cand nu am mai intrat.....Activitate intensa....nu gluma.
Multumesc celor care au raspus la SOS-ul meu. Bineinteles ca mai intai m-am informat pe net in legatura cu boala mamei si cu remediile posibile. Nu are diabet din fericire. M-am gandit ca poate cineva chiar a folosit Aloe Vera, si-mi poate da un sfat. Informatia este mai directa si mai rapida pe site de aceea am apelat la aceasta metoda. Cred ca fiecare e convins deja ca plantele din jurul nostru ne sunt de un real folos. Am inceput din ce in ce mai des sa apelam la remediile lor, metode uitate de-a lungul timpului, de cand am devenit mai "tehnici" Va doresc multa sanatate si distractie maxima! Cand lipseste sanatatea atunci o apreciem si stim cu totii asta mai ales eu acum cand am aceste probleme cu maica-mea
micaela:
valaura, multa sanatate mamei tale.
abatuta si fara chef.
valaura11:
Multumesc si tie!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă