Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1055/1680) > >>

micaela:
Maria, poate ca nu le foloseste acum, pe moment, fiindca e un context nefericit (piata muncii e la pamant mai peste tot), insa ceea ce au in cap le va folosi toata viata, cu siguranta... Pana la urma, nu-i nicio drama ca, o vreme, fata aceea e stewardeza. munceste si asta e bine. va veni si ziua cand, poate, va face meseria pentru care s-a pregatit, daca asta isi doreste cu adevarat.

micaela:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 09 Iulie 2012, 09:22 ---Succes mai departe, Iana!
Scoala e mai grea azi decat era pe vremea noastra...
Si a mea a avut sambata disertatia. Munca multa, nota maxima, dar nu stiu la ce-i foloseste... Din cei 6 care au avut sambata examen, 4 au deja biletul de avion in buzunar... Germania, Olanda, Anglia si Suedia... Din gasca ei de prietene din Lazar, numai una mai e pe-aici... Restul ... go west... imediat dupa bac, ori dupa licenta: in State, Canada, Portugalia, Anglia, Franta... Ultima - absolventa de Litere, dintr-un sat sarac din Baragan, somera de un an jumate p-aici, a plecat in decembrie stewardesa la Qatar Airways...

--- Terminare citat ---

Maria, felicitari maxime pentru nota maxima. ii va folosi, cu siguranta. deie-i Dumnezeu mult noroc, in continuare.

Mari_a:
Multumesc Mica, asemenea si tie! Dublu chiar!
Eu, daca as mai fi avut inca un copil, nu stiu cum m-as mai fi descurcat... Nu mai stiu pe unde am pus o poza de acum cinci ani cu palma mea pe care, noaptea pe la ora 23, in inghesuiala din fata avizierului Universitatii, scrisesem cu pixul mediile de la admitere... A fost a 33-a din vreo 1500-1600 de candidati pe 150 de locuri... Si a terminat a 16-a...
Eh, dar azi am scris cam mult despre copii! Sa va fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii! Sa fiti mandri de ei!

NICOLAE:
......uite o tara linistita,bineinteles din cauza colonistilor nemti si alti europeni....
http://www.evz.ro/detalii/stiri/locul-ideal-pentru-o-viata-linistita-990991.html
Ţara se bucură astăzi de o democraţie stabilă, un sistem judiciar independent, şi de cel mai scăzut nivel al corupţiei din America Latină.
Citiţi mai mult: Locul ideal pentru o viaţă liniştită - Extern > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/locul-ideal-pentru-o-viata-linistita-990991.html#ixzz206utEdBh
EVZ.ro

Caroline:
Interesant!  O0

Eu tocmai am dat peste altceva care mi-a placut foarte mult:

"Cele mai importante lucruri în viață nu se găsesc în afara ta, ci în interiorul tău. Cel mai important este să vezi lucrurile așa cum sunt în realitate, nu cum ți se par, nu cum îți închipui tu că sunt, nu cum ai vrea tu să fie. Și nu ai cum să vezi asta dacă trăiești pe pilot automat, pentru că ăsta e rolul pilotului automat - să conducă el în timp ce tu dormi. E, într-adevăr, înfricoșător atunci când decuplezi pilotul automat, pentru că abia atunci constați că nu știi ce să faci cu manșa, dar nu îți face griji. Înveți în timp ce te prăbușești."

http://www.realitatea.net/publicitarul-roman-care-a-renuntat-la-tot-si-a-plecat-in-aventuri-spirituale-in-india-si-nepal_947225.html

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă