Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
bit:
La stat, bre, la stat. Bugetar, ca multi de aici. Stii vorba: eu ma fac ca muncesc, ei se fac ma platesc. :)
adda:
pai si eu tot la stat :)) da nu sunt bugetara
eee...nu ma plang de program, imi revin eu maine :)
bit:
Ahaa, asa deci! (e foarte posibil sa ma rusinez daca vine vorba de salarii, mai ales daca spui ca nu esti bugetara ;D). Si cu programul, sa fac un pic de lumina: eu lucrez in ture de 24 de ore, de-aia ma rotunjesc io p-aci. Adica sa vezi ce ghiocel zambitor o sa fiu io maine dimineata...Insa mie-mi convine, m-am obisnuit asa (de vreo 10 ani). Cu tot cu insomniile aferente. :)
NICOLAE:
...deschide ti sufletul ca sa intre duhul bun in el,dar sa stii nu intotdeauna la usa asteapta duhul bun :)))).....:)
NICOLAE:
--- Citat din: bitek din Duminică, 08 Iulie 2012, 22:03 ---La stat, bre, la stat. Bugetar, ca multi de aici. Stii vorba: eu ma fac ca muncesc, ei se fac ma platesc. :)
--- Terminare citat ---
spre exemplu eu nu sunt bugetar,dar sunt singurul roman pe aici,pe de o parte exersez limba ,pe de alta vad lucrurile din afara si assta ma face sa fiu acru adica acid,,,,,,probabil...cu colegii ma inteleg mai bine decat a si fi lucrat cu romani dar asta nu este suficient se pare....:)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă