Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
--- Citat din: valaura11 din Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 22:09 ---As putea folosi sucul de Aloe in cicatrizarea ranii?
--- Terminare citat ---
Imi pare rau pentru ea si pentru tine. Maica-mea a folosit cataplasme din frunze de varza proaspata, 3 ani cat a stat taica-meu in pat, n-a facut nici mcar escare. Alta varianta, cand eram in liceu, o baba m-a scapat de o arsura de gr. IV pe mana fara cicatrici, cu cartofi cruzi rasi, schimbati din ora in ora. Aloe Vera n-am incercat...
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Iulie 2012, 18:21 ---Fac ordine in hartii, carti etc. Si ce-mi fu dat sa vad?! Un carnetel de-acu vreo 10 ani, plin-plin-plin de corvoade de indeplinit, familie-job amestecate, majoritatea taiate de pe lista (deci rezolvate). Si pe ultima pagina...
Pe un drum mergea odat'
Un cal schiop, murdar si beat.
N-avea tinta.
Nimeni nu-l vroia.
De stapan nu mai stia,
Numa' el si lumea rea.
Eram eu,
In tineretea mea.
:o |o Doamneee, da' ce "fericita" mai eram acu' 10 ani! |o
--- Terminare citat ---
pari pesimista,cica zice Grigore Vieru,la 20 de ani am inteles ce e iubirea,la 40 inca mai iubeam la 70 am inteles ce miracol este viata...tot timpul sunt motive sa fim fericiti numai ca trebuie sa fim ajutati sa le vedem.
dauina:
exasperata >:( |o :tickedoff:
Am fugit la pranz de acasa, sa scap de "ciorba de potroace" din cartier...si acum....am ajuns cand s-au imbatat si se plimba cu roaba.... :slap: :crazy2:
Guesswho:
incinsa :(
bit:
--- Citat din: dauina din Duminică, 08 Iulie 2012, 19:50 ---exasperata >:( |o :tickedoff:
Am fugit la pranz de acasa, sa scap de "ciorba de potroace" din cartier...si acum....am ajuns cand s-au imbatat si se plimba cu roaba.... :slap: :crazy2:
--- Terminare citat ---
Aviz amatorilor de insurat/maritat... ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă