Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
NICOLAE:
--- Citat din: valaura11 din Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 22:09 --- Nu ma simt in largul meu. De ceva vreme ma ocup de maica-mea care a avut o operatie grea. Fiind batrana nu i s-a inchis rana, nu a purtat brau cum ar fi trebuit, fiind f cald zice ea....si nu il suporta...Boala a daramat-o ca a lucrat fara sa ii de-a semne. Acum nu se poate tine pe picioare. trebuie recuperata dar la varsta ei e greu... Nu o putem lasa singura la T-ghiol asa ca sta la sora mea. Spun toate astea ca poate ma ajuta cineva cu un sfat. Citeam la topicul Plante despre Aloe Vera. Stiu, am tot citit de miracolele pe care le face aceasta planta. As putea folosi sucul de Aloe in cicatrizarea ranii? Ptr ca nu am reusit pana acum cu nimic, poate reusesc asa, ca are proprietatea de a dezinfecta si a reface tesutul. A folosit cineva, stiti pe cineva care a folosit in acest scop si cum se face ptr a nu face mai mult rau?
--- Terminare citat ---
...cu toate ca nu e indicat cauta pe internet,eu chiar nu ma pricep,dar intreaba un doctor bun,chiar cred in rezultate mai bune functie de cel care te trateaza...si curaj ce sa zic.
luciamanta:
--- Citat din: valaura11 din Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 22:09 --- Nu ma simt in largul meu. De ceva vreme ma ocup de maica-mea care a avut o operatie grea. Fiind batrana nu i s-a inchis rana, nu a purtat brau cum ar fi trebuit, fiind f cald zice ea....si nu il suporta...Boala a daramat-o ca a lucrat fara sa ii de-a semne. Acum nu se poate tine pe picioare. trebuie recuperata dar la varsta ei e greu... Nu o putem lasa singura la T-ghiol asa ca sta la sora mea. Spun toate astea ca poate ma ajuta cineva cu un sfat. Citeam la topicul Plante despre Aloe Vera. Stiu, am tot citit de miracolele pe care le face aceasta planta. As putea folosi sucul de Aloe in cicatrizarea ranii? Ptr ca nu am reusit pana acum cu nimic, poate reusesc asa, ca are proprietatea de a dezinfecta si a reface tesutul. A folosit cineva, stiti pe cineva care a folosit in acest scop si cum se face ptr a nu face mai mult rau?
--- Terminare citat ---
Imi pare tare rau ca lucrurile nu au mers bine... Mama ta nu are cumva diabet, te intreb acest lucru, deoarece stiu ca diabeticii se vindeca foarte greu. In ceea ce priveste tratamentul cu Aloe Vera nu stiu ce sa iti spun, stiu ca este cicatrizanta, iar planta folosita pentru tratament trebuie sa aiba cel putin 3 ani. Eu una am folosit planta pentru ulcer si a fost eficient tratamentul. intern. Ar fi bine sa ceri sfatul unui un medic. Te pup, sanatate multa mamei si insanatosire grabnica!
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 07 Iulie 2012, 17:30 --- traim intro lume nebuna, nebuna; fara casca, cotiere si fara instructiuni :uglystupid2:
--- Terminare citat ---
... si fara coechipier.
Caroline:
Fac ordine in hartii, carti etc. Si ce-mi fu dat sa vad?! Un carnetel de-acu vreo 10 ani, plin-plin-plin de corvoade de indeplinit, familie-job amestecate, majoritatea taiate de pe lista (deci rezolvate). Si pe ultima pagina...
Pe un drum mergea odat'
Un cal schiop, murdar si beat.
N-avea tinta.
Nimeni nu-l vroia.
De stapan nu mai stia,
Numa' el si lumea rea.
Eram eu,
In tineretea mea.
:o |o Doamneee, da' ce "fericita" mai eram acu' 10 ani! |o
silviu:
bun la toate! 8) de la 25 la 50 de ani. da' sa fie usoare ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă