Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1045/1680) > >>

bit:
 Ha! :bully: Auzi la ea...pai mie la ora asta, mi se scurg ochii dupa o bere, mai rau decat dupa Naomi Campbell daca as vedea-o live! Insa cand ma gandesc ca dupa aia (dupa bere, nu fugi cu mintea la prostii!  :P  ;D), ar sari apa din mine ca din burete...mai iau o gura de ceai cald, ca-i bun si ala, ce sa fac  :sorry:...

adda:
 Na lasa ca de la prea multa bere faci burta ;D ;D
Zic si eu...sa nu arunci cu ceva dupa mine acum >:D

bit:
Nu arunc, stai blanda...si burta am si d-aia destula (ba chiar ma chinui s-o mai pierd de ceva timp. Fara prea mare succes, da-n lipsa de alta ocupatie, ii dau inainte ca pionierii, o iesi ceva-ceva pana la coada  ;D).
Iar de bere...hai sa ma fac de ras, m-am apucat sa beau doar bere de gagici (adica Radler, Redd`s sau Fresh de la Bergenbier). Nu de alta dar transpir mai putin si sunt si mult mai putin acidulate decat un pils normal. Plus ca-s faine la gust, asa mi se pare.

adda:
Am incercat si eu sa beau asa ceva ca nu e asa amaruie,  eu nu le prea am cu berea, dar mi se pare ca aveau alcool mai mult si mi se cam urca la cap  ;D :giggle: asa ca limonada sa fie cat de multa pt mine  :)

bit:
 ;D ;D Ai foast haioasa maxim aici! Bre, alcool au doar urme (max. 1,9% daca nu ma-nsel. Maxim, tine cont!). Si tu zici ca te ameteste o limonada de-asta (ca pana la coada, aia e).
Am zis ca o sa fac un test, sa beau o de-asta si pe urma sa suflu in alcoolmetru (am unul acasa, ca nu strica :)). Si as cam avea tupeu sa pun pariu ca ma incadrez in limita legala pentru a fi eligibil sa conduc auto.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă