Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1035/1680) > >>

almi_gabi:
am treaba de facut dar n-am chef sa ma apuc si tare ma bate gandul ca ce lasi pe maine tot trebuie facut  oO

steliana:
incerc sa identific esenta a ceea ce trebuie facut. stoicismul se joaca cu mine...

Caroline:
Subscriu, Steliana... de 3 saptamani invat sa fiu stoica. Invat sa am rabdare sa stau la plaja de la 9 la 12, sa stau la sauna de la 12 la 13, sa stau in timp ce-mi pun centura Vibro Slim de la 13 la 14, sa stau la masa cu o ciorba de fasole verde sau un bol de mazare fiarta dupa care sa ma straduiesc sa mai fac treburi una alta stand nemancata pana la gustarea de fructe de la ora 17 si ceaiul final de la ora 20... dupa care stau pe net sau la TV, depinde.
Ma intreb daca modificarea arhitecturii abdominale este de chiar sau numai consecinta faptului ca stomacul este in majoritatea timpului lipit de coloana vertebrala?  :strambatura: Si ma mai intreb, Doamne, vedetele astea, care mai stau si la masaje, tratamente cosmetice etc. cand mai si traiesc?!  :-\

bit:
Pai tu ai o problema de interpretare, Carol. Semantic, "a sta" nu inseamna sa astepti sa treaca timpul alocat respectivei activitati statice, inseamna sa te bucuri de contemplatie, de faptul ca pamantul si cele de pe el se misca cu viteza accelerata in jurul tau (deci se consuma mai rapid!), sa savurezi faptul ca ai timp sa te intorci catre tine. Vei vedea ca timpul e la indemana ta acum si nu invers.
(am mai spus, lenea nu e neaparat o stare neproductiva si blamabila! A sta e un lucru minunat totusi  :))

Caroline:

--- Citat din: bitek din Joi, 05 Iulie 2012, 19:40 ---Vei vedea ca timpul e la indemana ta acum si nu invers.

--- Terminare citat ---

Da, ai dreptate... sper ca voi si vedea ceva, in final.  :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă