Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
luciamanta:
Curaj, Magnolia!
Ayouni:
@magnolia, mult curaj si speram sa iei hotararea cea mai adecvata. mi-a placut mult ca ai subliniat ca e greu sa fii singur, si nu rau... ceea ce e adevarat, de acord cu tine.
luciamanta:
Simt ca explodez... si ca parti din mine ajung peste tot in univers. Oricum prin respiratie ajungem sa ne imprastiem in univers. Respiratia mi se pare a fi schimbul cel mai important pe care-l facem cu Lumea. Trag aer in piept. Aer care e plin de respiratiile tuturor oamenilor care sunt sau au fost, de respiratiile tuturor animalelor, plantelor... De respiratiile bunicilor, strainilor, cunoscutilor... Il trag in piept. Il inhalez si il eliberez din nou in Lume, ceea ce inseamna ca sunt respirata de toata omenirea. De tot Universul. Si mai sunt oameni care se simt singuri... Trag aer. In plamanii mei ajunge aer consumat de Mozart, Iisus, Basescu... dar si aer folosit de toti criminalii omenirii...
Saturnianul:
Sper ca esti mai bine Lucia acum.
Eu am explodat tare demult si intr-un colt tare indepartat de univers. Eu cel de-acum nu reprezinta decit ramasitele atomilor lui Eu cel care-am fost.
Saturnianul:
Jubilez. Trei lucruri imi doresc cel mai mult: sa iubesc o femeie pina la ultimul atom si gind, sa vad Terra din spatiu si sa calc pe solul unui alt corp ceresc. Primul stiu ca se va intimpla, il simt undeva, acolo. Acum am aflat ca si cel de-al doilea are sanse mari sa devina realitate intr-un viitor poate nu foarte indepartat: Prima navetă pentru turism spaţial va zbura în 2012 si se va numi Virgin Space Ship Enterprise. Da, pretul unei calatorii (200.000 dolari) e inca prohibitiv pentru multi. Insa primii turisti spatiali au platit in urma cu numai 5-6 ani, 20.000.000 dolari.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă