Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
steliana:
anul acesta acesta mi-a adus doar respingeri!
noroc ca ma stii, altfel, as inventa speranta!
mi-au ramas intamplari de infaptuit, fara de care nu pot merge mai departe. tot imi place mie sa spun: "esecul este experienta care precede triumful".
asadar, evoc credinta in speranta! anul e abia la jumatate!
mi-e dor sa "ma rad cu voi"! daca mi-ar fi inregistrat si mie cineva rasul, i-as cere o caseta. parca Gigi spunea ca vrea sa-mi puna rasul, alarma pentru desteptare.
almi_gabi:
--- Citat din: steliana din Joi, 28 Iunie 2012, 14:11 ---anul acesta acesta mi-a adus doar respingeri!
...
--- Terminare citat ---
--- Citat din: steliana din Joi, 28 Iunie 2012, 14:23 ---[.....
ambalez-ambalez, dar pe loc! ingramadirea, asijderea! mi-a amortit degetul de destinatie de ciuda ca "traseul" pica, pana la pica.
--- Terminare citat ---
ma gandeam eu ! :coolsmiley:
aranjaza-l in "pana" lui ( scuze de vocabular) ! cam toti pe care stiu au facut asta.
--- Citat din: steliana din Joi, 28 Iunie 2012, 14:11 ---....
mi-e dor sa "ma rad cu voi"! daca mi-ar fi inregistrat si mie cineva rasul, i-as cere o caseta. parca Gigi spunea ca vrea sa-mi puna rasul, alarma pentru desteptare.
--- Terminare citat ---
rasul tau, cine il stie nu-l mai uita ; ramane acolo , dar ideea cu inregistratul ar fi ceva O0
steliana:
adica sa-mi "aranjez" prostia!!!!! :yeah:
yesss!!!!!
m-as razbuna pe mine, dar ar fi primul pas spre slabiciune. ;)
bit:
Au inceput sa se simta cele...multe ore nedormite . Asa ca in loc sa scriu tampenii si sa io p-aci, mai bine un pic.
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Joi, 28 Iunie 2012, 12:02 ---alergata si-n criza de timp, fix ca Guess. am o predare. :tickedoff:
--- Terminare citat ---
io am tras tare si pan` la ora asta ma declar aproape multumita.
tu cum stai, mica, cu treburile? te-ai oprit din alergat? :)
--- Citat din: steliana din Joi, 28 Iunie 2012, 14:11 ---anul acesta acesta mi-a adus doar respingeri!
noroc ca ma stii, altfel, as inventa speranta!
mi-au ramas intamplari de infaptuit, fara de care nu pot merge mai departe. tot imi place mie sa spun: "esecul este experienta care precede triumful".
asadar, evoc credinta in speranta! anul e abia la jumatate!
--- Terminare citat ---
steliana, fruntea sus! cum bine spui, anul e abia la jumatate, mai ai timp suficient sa-ti iei revansa....bafta! O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă