Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
--- Citat din: micaela din Luni, 25 Iunie 2012, 23:50 ---fondu' e serios si forma-i ludica. :)
--- Terminare citat ---
Cum stii tu sa definesti in cuvinte putine, da' esentiale, cum ma simt eu azi...
Si daca scopul vietii ar fi sa ne jucam? Noi sa ne jucam, nu cred ca ea se joaca... stie ea ce face cu noi. ^-^
almi_gabi:
--- Citat din: micaela din Luni, 25 Iunie 2012, 16:15 ---..... ma mai duc la prezentarea de azi p.m., ca-s obosita si n-am chef. ... ;D
--- Terminare citat ---
ce prezentare micaela? oO
--- Citat din: Caroline din Marți, 26 Iunie 2012, 01:17 ---Cum stii tu sa definesti in cuvinte putine, da' esentiale, cum ma simt eu azi...
Si daca scopul vietii ar fi sa ne jucam? Noi sa ne jucam, nu cred ca ea se joaca... stie ea ce face cu noi. ^-^
--- Terminare citat ---
ehe, nu'ma la joaca va sta gandul la astia de sunteti in vacanata ! oO altii sunt pe baricade si se trezesc devreme si au responsabilitati ... :strambatura:
micaela:
buna de dimi :)
gabitzu, as vrea eu, dar inca nu am intrat in vacanta...de-acuma incep "meciurile cu scor". ;D si dupa aceea tot se mai savarseste o admitere precoce, deci de-abia din august intram si noi in vacantzurile mai mult decat necesare, ca a fost un an infernal si cel viitor se anunta si mai si...
Carol, oamenii seriosi stiu a se juca cel mai frumos, nu-i asa? :)
viata e mult mai simpatica cand te joci...nici ei nu-i mai vine a te duce in ringul de box... ;D
tre' sa-i zic un banc, ceva, acuma de dimi, sa-mi mearga bine toata ziua ;D
almi_gabi:
--- Citat din: micaela din Marți, 26 Iunie 2012, 08:51 ---...de-acuma incep "meciurile cu scor". ;D si dupa aceea tot se mai savarseste o admitere precoce, deci de-abia din august intram si noi in vacantzurile mai mult decat necesare, ca a fost un an infernal si cel viitor se anunta si mai si...
--- Terminare citat ---
admitere precoce !!?? adica pentru gradinita oO
micaela:
adica "admitere devreme" :buck2:
sau "admitere timpurie" :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă