Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1012/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: adda din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 11:31 ---ai grija mica ...nu e prea indicata multa cafea pe caldurile astea  :)

daca la Sibiu a fost caldura mare..imi inchipui ce a fost la voi...
dar...incep sa se arate cativa nori.... :yeah:

--- Terminare citat ---

apropo de sibiu, pe care tocmai l-am vizitat de curand... arata minunat cele trei piete reamenjate, da' exista o lipsa: in piata mare nu e pic de umbra. asta e una din greselile importante in organizarea pietelor urbane: absenta zonelor de umbra fara de care, pe timpul verii, spatiul respectiv, betonat maxim, devine neutilizabil cat timp parjoleste soarele. la Bucuresti, nu mai zic... e o crima sa calatoresti prin spatiile betonate...

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 11:29 ---pandesc efectul cafelei si nu simtzesc nimica. creca mai servesc una...doar, doar ma resuscitez o lecutza. :)

--- Terminare citat ---
incearca o gingerata  :)

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 11:34 ---dar la cum sunt eu de hipotensiva (9 cu 6, de cand ma stiu), daca nu ma droghez cu cafea, ma tarasc precum soparla, mai ales pe caldura asta... mai bine mor de infarct decat de ameteala.  ;D

--- Terminare citat ---
alta similitudine, mica...nici cu sora-mea nu seman asa bine  :D

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 11:46 ---incearca o gingerata  :)
alta similitudine, mica...nici cu sora-mea nu seman asa bine  :D

--- Terminare citat ---

si tu esti hipotensiva? :) cica hipotensivii "ard" mai lent si sunt mai longevivi.  :dance:
e (de) bine, numai ca uneori energia e cam low, isn't it? :)

adda:
da...cam asa e...chiar in Piata Mare nu sunt locuri cu umbra, dar in Piata Mica sau Huet e ok

micaela:

--- Citat din: adda din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 11:50 ---da...cam asa e...chiar in Piata Mare nu sunt locuri cu umbra, dar in Piata Mica sau Huet e ok

--- Terminare citat ---
5
da. e foarte frumos la voi. si la Sighisoara. n-o mai vazusem de mult de tot (prin Sibiu am mai fost), si mi-a placut teribil sus in cetate. nu degeaba e sit UNESCO.  Avem o tara frumoasa. si afirmatia asta nu-i lozinca. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă