Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
abia ce am avut o "pana" de curent de m-au lasat toate electrocasnice cand imi era lumea mai draga :tickedoff:
mai mi-au spus colegi ca se intampa des in ultima vreme de la canicula si nu prea ii credeam, ziceam hai ma ca exagerati voi, se pare insa ca aveau deptate
... si ma uit la termometru care arata deja la 10 dimineata 26 de grade :faint:
Guesswho:
ma bucur de aerul racoros de afara, e foarte placut :thumbup: ...nu pricep insa de ce ploaia torentiala de azi noapte pe care am prins-o intre Roman si Bacau n-a ajuns si pe la noi, ca asa ne amenintasera meteorologii ::) . poate ajunge mai pe seara...
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 10:49 ---ma bucur de aerul racoros de afara, e foarte placut :thumbup: ...nu pricep insa de ce ploaia torentiala de azi noapte pe care am prins-o intre Roman si Bacau n-a ajuns si pe la noi, ca asa ne amenintasera meteorologii ::) . poate ajunge mai pe seara...
--- Terminare citat ---
aer racoros?!?? si la noi de ce fierbe?!?! :help:
Guesswho:
am fiert si noi in ultimele zile, dar am fost primii premiati cu ceva racoare :dance: ...da` cica vine si la voi, azi e ultima zi caniculara la Bucuresti ;) (ultima din seria asta, ca vara abia a inceput :D)
almi_gabi:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 23 Iunie 2012, 11:10 --- ...da` cica vine si la voi, azi e ultima zi caniculara la Bucuresti ;) (ultima din seria asta, ca vara abia a inceput :D)
--- Terminare citat ---
sa vina !!! :dance:
cat despre seria urmatoare .... vara nu-i ca iarna :magic:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă