Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
--- Citat din: iuliana leonte din Duminică, 17 Iunie 2012, 18:17 ---Am facut o operatie de varice si astept sa revin la normal,totul a functionat bine.
--- Terminare citat ---
Felicitari pentru curaj, in curand va trebui sa mi-l fac si eu. :)
Caroline:
De curand, simt ca toate lucrurile si evenimentele se termina prea repede. Viata devine un fel de drog cu care te-ai obisnuit prea curand si e nevoie de doze din ce in ce mai mari... care, din pacate, sunt indisponibile pe moment. Oricat de intens ar fi indiferent ce, se termina.
Mari_a:
--- Citat din: iuliana leonte din Duminică, 17 Iunie 2012, 18:17 --- si astept sa revin la normal
--- Terminare citat ---
Iuliana, iti doresc sanatate multa; ai grija de tine, sa te faci bine cat de repede! :-*
iuliana leonte:
Multumesc foarte mult,fac tot posibilul sa ma fac repede bine,nu de alta dar avem de facut cate ceva la sfarsit de saptamana.
luciamanta:
Astăzi sunt adâncită în gândurile mele, am multe probleme de rezolvat, am multe planuri. Sunt încă sub influenţa piesei pe care am văzut-o ieri la Teatrul Bulandra, "Căsătoria" de Gogol. O piesă expresivă, dinamică, jucată admiral de actori mari: Răzvan Vasilescu, Victor Rebengiuc, Irina Petrescu, Mariana Mihuţ, Andrea Bibiri ş.a. O tragi-comedie, cu multe situaţii comice care te fac să râzi în hohote. Finalul piesei este neaşteptat, trist aş putea spune, dar omul trebuie să îşi asume emoţiile, faptele şi drumul său în viaţă. După terminarea piesei am venit acasă destul de târziu şi am descoperit realitatea aşa cum este ea, fără cosmetizări inutile. Nu m-a luat somnul decât în zorii zilei, dar nu mă simt obosită. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă