Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1005/1680) > >>

Guesswho:
topicul acesta e deschis de almi_gabi, a lipsit un timp ca a fost plecata in Italia, dar apare ea curand  :)
de ce sa te ascunzi? gabi e foarte de treaba  :) si parea bucuroasa cand ne desfasuram mai in forta pe topicul ei. asta era mai prin iarna-primavara, acum ne-am mai linistit  :giggle:
lectura placuta, ai ceva treaba   :D

Caroline:

--- Citat din: Doina din Vineri, 15 Iunie 2012, 22:39 ---Sper ca, dirigentia festiva a Carolinei s-a finalizat cu felicitari, flori si imbratisari...

--- Terminare citat ---

Am primit chiar si aplauze si imbratisari, cu cate-o lacramioara in coltul ochilor, stearsa pe furis... care s-a evaporat complet cu ocazia dansului de la banchetul de dupa. A fost extra-super-mirobolant!  :dance:

Imi permit sa fiu egoista azi...  *|* Da' nu de tot: multi ani, Guess! Daca am mai ratat si altceva pe-aici, am scuze...  :angel:

Doina:
...Nu ma tem de represalii...Chiar glumeam !
Sunt convinsa ca Almi-Gabi e cumsecade si nu da ''sanctiuni'' .
Asta daca am gafat cumva...Cind ''intri'' brusc, din strada, se poate intimpla si asta. Nu cunosti aspecte, detalii, conexiuni.
Nu-mi trece prin minte sa recuperez chiar tot ce-ati scris ! Mai am destule altele de facut. Era bine daca va prindeam la inceputuri, altfel e prea mult de digerat si activitatea voastra foarte bogata. Inima cere, dar viata reala isi cere drepturile. Si nu face rau...

Doina:

--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 16 Iunie 2012, 00:39 ---Am primit chiar si aplauze si imbratisari, cu cate-o lacramioara in coltul ochilor, stearsa pe furis... care s-a evaporat complet cu ocazia dansului de la banchetul de dupa. A fost extra-super-mirobolant!  :dance:

Imi permit sa fiu egoista azi...  *|* Da' nu de tot: multi ani, Guess! Daca am mai ratat si altceva pe-aici, am scuze...  :angel:

--- Terminare citat ---

Felicitari, Caroline ! A iesit cum ti-ai dorit ! Emotiile au fost de bun augur, nu putea fi altfel !

luciamanta:

--- Citat din: Doina din Vineri, 15 Iunie 2012, 22:39 ---
Am atins vreun punct nevralgic (cu Leonard Cohen), Lucia ?! Sper sa fie unul cu vibratii placute !

--- Terminare citat ---
Te pup, Doina, ma bucur ca te-am cunoscut, sper sa ne revedem cat de curand! In ceea ce priveste Leonard Cohen, da, a fost o mare bucurie.  :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă