Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (994/1680) > >>

Mari_a:
Ea-i doftoriceste p-aia p-acolo. E alba-alba, mica, blonda si slaba, iar in poza asta statea in fata astuia - ii venea cam pana la subrat - si se uita la el asa de jos in sus, mirata… (Am intrebat-o daca nu i-a fost frica, pen’ca vad ca nush ce-i explica ala de dimensiuni…)

Pozele sunt din ianuarie… cand noi ne luptam cu zapezile p-aici… d’aia zic ca vreau in tarile calde!

NICOLAE:
....daca zici ca i mica ,mica sa nu i fie frica ca nu o mananca,,,,astia  nu se complica decat cu cei asa mai rotofei ca sa iasa de un gratar pe cinste,,, :)

Matei:

--- Citat din: NICOLAE din Joi, 07 Iunie 2012, 11:29 ---Adevaratii tigrii si lei in Kenia sunt dansatorii,vanatori,luptatori masai :) :) :) :).Chiar citeam o carte cu o elvetianca care a lasat confortul urban pentru coliba din jungla unde si a gasit marea iubire :).

--- Terminare citat ---

am vazut filmul inspirat de aceasta carte, die weisse massai, excelent! o poveste reala, ea a incercat tot ce i-a stat in putere sa se adapteze la lumea lui dar nu a reusit.  o femeie extraordinara, cred ca orice barbat cu scaun la cap si-ar dori asa ceva langa el.  dar samburu ramane tot samburu! (tribul din care facea parte tipul).

NICOLAE:
Nu are legatura dar o pun AICI si ACUM ,asa pt mentinerea moralului  :) :):
"Am învăţat că poţi continua încă mult timp după ce ai spus că nu mai poţi.
Am învăţat că eroi sunt cei care fac ce trebuie, când trebuie, indiferent de consecinţe.
Am învăţat că sunt oameni care te iubesc, dar nu ştiu s-o arate.
Am învăţat că atunci când sunt supărat am DREPTUL să fiu supărat, dar nu am dreptul să fiu şi rău.
Am învăţat că prietenia adevărată continua să existe chiar şi la distanţă. Iar asta este valabil şi pentru iubirea adevarată. Am învăţat că, dacă cineva nu te iubeşte cum ai vrea tu, nu înseamnă că nu te iubeşte din tot sufletul. Am învăţat că indiferent cât de bun iţi este un prieten oricum te va răni din când în când, iar tu trebiue să-l ierţi pentru asta.
Am învăţat că nu este întotdeauna de ajuns să fii iertat de alţii ; câteodată trebuie să înveţi să te ierţi pe tine însuţi. Am învăţat că indiferent cât de mult suferi, lumea nu se va opri în loc pentru durerea ta." - OCTAVIAN PALER

micaela:
recuperat laptopu' (o zei, ca greu mi-a fost fara el) si audiat concert de tangouri braziliene, cu orchestra cosmopolita, la Casa Radio. merveilloz. la un moment dat, una dintre piese s-a terminat cu un solo de vioara atat de pianissimo si sensibil interpretat incat dupa ultimul sunet rascolitor nu s-a mai auzit nimic in sala (de parca nici nu se mai respira) pret de cateva secunde. nimeni nu indraznea sa rupa vraja cu aplauze.
artistii au privilegiul de a trai permanent in aceasta lume a emotiei...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă