Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
wonderland:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 23 Mai 2012, 22:55 ---"Voi restul" ar trebui sa va vedeti de propriile dezamagiri.
--- Terminare citat ---
Asa o să facem! O să ne dez-amăgim. Adică o sa ne trezim din propriile amăgiri! 8)
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 23 Mai 2012, 22:55 ---"Voi restul" ar trebui sa va vedeti de propriile dezamagiri.
--- Terminare citat ---
:faint:
am inceput sa fac mustati ca lastarii in borcanul cu apa |o ; mai ploua mult !!?? :slap:
Mari_a:
Bacoviana... Lacustra.... De-atitea nopti aud plouand, aud materia plangand... Sint singur, si ma duce un gand... spre locuintele lacustre... Si parca dorm pe scanduri ude... in spate ma izbeste-un val...
Caroline:
In centrul tarii, ploaia e mai cuminte, se petrece numai si numai noaptea... eu vad doar trotuarele ude dis-de-dimineata, da' pana ies de la scoala, soarele evapora tot. :D
O zi cu soare va doresc! ;)
balanta:
ma simt atat de depasita de timp si de cat am de alergat ... incat nu reusesc nici p email sa mai intru zilnic ... va salut...nu am disparut...dar pur si simplu ajungand la 22 seara in fiecare zi acasa, imi este peste putinta sa mai intru pe net ... iar la firma nici nu se mai puna problema! ...va imbratisez pe toti si ma ia groaza cand ma gandesc cat am de citit din urma! Caroline, imi e dor de tine!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă