Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 20 Mai 2012, 21:12 ---Ca o floare de nu-ma-uita, intr-o cusca de catifea... :whistle:
--- Terminare citat ---
ti-ai schimbat avatarul ;D
ce sa fac ca a trebuit sa merg la job si simt asa un dor sa mai fi dormit nitel !! :hammer:
luciamanta:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 21 Mai 2012, 07:43 ---ce sa fac ca a trebuit sa merg la job si simt asa un dor sa mai fi dormit nitel !! :hammer:
--- Terminare citat ---
Înţeleg că eşti în urmă cu somnul, probabil din cauza nopţii muzeelor; sper că ai profitat de această oportunitate. :)
Guesswho:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 21 Mai 2012, 09:26 ---Înţeleg că eşti în urmă cu somnul, probabil din cauza nopţii muzeelor; sper că ai profitat de această oportunitate. :)
--- Terminare citat ---
am vazut la tv niste cozi la muzee, de m-am speriat :faint:. si chiar m-am intrebat de ce m-as duce sa pierd atatea ceasuri stand noaptea in frig si asteptand atata sa intru intr-un muzeu, cand o pot face si intr-o zi fireasca cand am chef de asa ceva, fara sa astept atata timp sa intru.... :-\
on-topic: gata de drum, beau o cafea (ca am avut o noapte cam scurta) si pun la punct ultimele detalii. :)
almi_gabi:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 21 Mai 2012, 09:26 ---Înţeleg că eşti în urmă cu somnul, probabil din cauza nopţii muzeelor; sper că ai profitat de această oportunitate. :)
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Guesswho din Luni, 21 Mai 2012, 09:37 ---am vazut la tv niste cozi la muzee, de m-am speriat :faint:. si chiar m-am intrebat de ce m-as duce sa pierd atatea ceasuri stand noaptea in frig si asteptand atata sa intru intr-un muzeu, cand o pot face si intr-o zi fireasca cand am chef de asa ceva, fara sa astept atata timp sa intru.... :-\
on-topic: gata de drum, beau o cafea (ca am avut o noapte cam scurta) si pun la punct ultimele detalii. :)
--- Terminare citat ---
arta cere sacrificii :yeah:
Guesswho:
--- Citat din: almi_gabi din Luni, 21 Mai 2012, 10:29 ---arta cere sacrificii :yeah:
--- Terminare citat ---
m-as sacrifica, da` parca nu pentru un muzeu :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă