Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (954/1680) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 21:59 ---prezentabil, romantic, cu simtul umorului... 8)

--- Terminare citat ---

acus venisi cand so' sfarsit tunetele  :magic:

--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 21:47 ---vezi ca s-ar putea sa-ti placa  :D

--- Terminare citat ---

deh, si inca cum  :thumbup:

--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 21:37 ---Now i feel like shit. Am zis ca daca nu trece cu nasturi de-aia (aulin,fervex, algocalmin, prostii), s-o dau cu ceva mai serios (medicament suedez, la recipient de sticla, cu eticheta albastra). Pana acu e bine. Deci macar stiu ca amorteste tot. Bun si-asa. Am facut un pas inainte (de la "feel like hell"), tot e ceva, nu?

--- Terminare citat ---

din pas in pas spre victoria finala cand de la atata medicament suedez la sticla s-ar putea sa fii cam mahmur maine dimi  :D

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 21:59 ---prezentabil, romantic, cu simtul umorului... 8)

--- Terminare citat ---
te oferi?  :D

Guesswho:
odihnita, cu chef de plimbare  :)
vad ca astia la meteo au ratat previziunile pentru zona Iasului, deja soarele pare sa-si intre in drepturi si ziua se anunta frumoasa  :angel:

dl_prd:
racita .....cu nasturi  ;) dupa mine si picaturi

Guesswho:

--- Citat din: dl_prd din Duminică, 20 Mai 2012, 11:16 ---racita .....cu nasturi  ;) dupa mine si picaturi

--- Terminare citat ---
multa sanatate  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă