Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 21:59 ---prezentabil, romantic, cu simtul umorului... 8)
--- Terminare citat ---
acus venisi cand so' sfarsit tunetele :magic:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 21:47 ---vezi ca s-ar putea sa-ti placa :D
--- Terminare citat ---
deh, si inca cum :thumbup:
--- Citat din: bitek din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 21:37 ---Now i feel like shit. Am zis ca daca nu trece cu nasturi de-aia (aulin,fervex, algocalmin, prostii), s-o dau cu ceva mai serios (medicament suedez, la recipient de sticla, cu eticheta albastra). Pana acu e bine. Deci macar stiu ca amorteste tot. Bun si-asa. Am facut un pas inainte (de la "feel like hell"), tot e ceva, nu?
--- Terminare citat ---
din pas in pas spre victoria finala cand de la atata medicament suedez la sticla s-ar putea sa fii cam mahmur maine dimi :D
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 21:59 ---prezentabil, romantic, cu simtul umorului... 8)
--- Terminare citat ---
te oferi? :D
Guesswho:
odihnita, cu chef de plimbare :)
vad ca astia la meteo au ratat previziunile pentru zona Iasului, deja soarele pare sa-si intre in drepturi si ziua se anunta frumoasa :angel:
dl_prd:
racita .....cu nasturi ;) dupa mine si picaturi
Guesswho:
--- Citat din: dl_prd din Duminică, 20 Mai 2012, 11:16 ---racita .....cu nasturi ;) dupa mine si picaturi
--- Terminare citat ---
multa sanatate :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă