Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Saturnianul:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 18:20 ---sunt de acord. daca tunetul vine la pachet cu un domn prezentabil, romantic, cu simtul umorului....care sa ma tina in brate si sa ma faca sa ma simt in siguranta. :D
--- Terminare citat ---
Si eu vreau o doamna prezentabila care sa ma tina in brate si sa ma faca sa ma simt in siguranta. Chiar daca nu mi-e firca de tunete >:D
NICOLAE:
--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 20:00 ---Si eu vreau o doamna prezentabila care sa ma tina in brate si sa ma faca sa ma simt in siguranta. Chiar daca nu mi-e firca de tunete >:D
--- Terminare citat ---
Ca sa fii in siguranta deplina ti ar trebui doua doamne :) :) .
bit:
Now i feel like shit. Am zis ca daca nu trece cu nasturi de-aia (aulin,fervex, algocalmin, prostii), s-o dau cu ceva mai serios (medicament suedez, la recipient de sticla, cu eticheta albastra). Pana acu e bine. Deci macar stiu ca amorteste tot. Bun si-asa. Am facut un pas inainte (de la "feel like hell"), tot e ceva, nu?
Guesswho:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 19:50 ---in cazul asta, cu pachetul de zici, am sa spun si eu ca mi-e frica de tunete :thumbup:
--- Terminare citat ---
vezi ca s-ar putea sa-ti placa :D
--- Citat din: Saturnianul din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 20:00 ---Si eu vreau o doamna prezentabila ..........sa ma faca sa ma simt in siguranta.
--- Terminare citat ---
parca asta era treaba voastra, a domnilor :-\
silviu:
prezentabil, romantic, cu simtul umorului... 8)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă