Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
Buna ziua de dimi, copii.
Multumesc pentru aducerea aminte. :) Sunt bine, numai ca am o perioada teribil de aglomerata si nu mai reusesc deloc sa getionez timpul in mod multumitor... vesnic n-am timp pentru toate cate s-au adunat de facut. asa ca am lasat putin de o parte forumul, caci daca intru aici imi tot vine sa stau la taclale cu voi. :)
insa nu dispar de tot. revin eu intr-o zi. mai intru si va citesc si sunt alaturi de voi cu gandul si dragul. :kissing:
guess si ce daca tuna? e sunetul naturii :)
si daca afara ploua, voi s-aveti soare in suflet. va pup.
Guesswho:
hei, mica, ma bucur ca ai aparut :). important e ca esti bine, va trece si perioada aglomerata, se apropie concediile :dance:
asta cu sunetul naturii e o fobie de-a mea, am oroare de tunete si trasnete....ce sa fac, nu-s perfecta! :blush:
Mica, sa ai o zi frumoasa si, cand termini cu treburile, te asteptam sa revii :kissing:
almi_gabi:
am iesit pana in la piata, cu toata umbrela eram deja uda pana la genunchi asa ca am grajbit repede ceva verdeturi si am dat fuga inapoi
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 11:53 ---Buna ziua de dimi, copii.
Multumesc pentru aducerea aminte. :) Sunt bine, numai ca am o perioada teribil de aglomerata si nu mai reusesc deloc sa getionez timpul in mod multumitor... vesnic n-am timp pentru toate cate s-au adunat de facut. asa ca am lasat putin de o parte forumul, caci daca intru aici imi tot vine sa stau la taclale cu voi. :)
insa nu dispar de tot. revin eu intr-o zi. mai intru si va citesc si sunt alaturi de voi cu gandul si dragul. :kissing:
--- Terminare citat ---
si noi suntem alaturi de tine; spor la treaba si ne vedem :)
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 12:02 ---asta cu sunetul naturii e o fobie de-a mea, am oroare de tunete si trasnete....ce sa fac, nu-s perfecta! :blush:
--- Terminare citat ---
atunci ar trebui sa tune mai des caci fobiile trec daca le infrunti :D
Guesswho:
--- Citat din: almi_gabi din Sâmbătă, 19 Mai 2012, 16:59 ---atunci ar trebui sa tune mai des caci fobiile trec daca le infrunti :D
--- Terminare citat ---
sunt de acord. daca tunetul vine la pachet cu un domn prezentabil, romantic, cu simtul umorului....care sa ma tina in brate si sa ma faca sa ma simt in siguranta. :D
almi_gabi:
in cazul asta, cu pachetul de zici, am sa spun si eu ca mi-e frica de tunete :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă