Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (949/1680) > >>

Caroline:
Whoau... Monique, imi dai si mie reteta?! Ca eu-s la polul opus. Cred ca Cozia e de vina: in sfarsit, am realizat ca acu' 20 ani sau acu' 20 de kile, eram alt om... cel putin dintr-un punct de vedere. Poate ca in tot raul e si-un bine, era si timpul sa decid sa ma maturizez.  ^-^

Monique:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 16 Mai 2012, 21:09 ---Whoau... Monique, imi dai si mie reteta?! Ca eu-s la polul opus.
--- Terminare citat ---

Pai cam asta e: in luna ianuarie a acestui an am aflat ca vom sarbatori intalnirea de 30 de ani de la terminarea liceului; acesta a fost   clik-ul care m-a scos din caderea libera in care eram; m-am pus pe treaba: m-am uitat in oglinda si m-am uitat in interiorul meu; mi-am dat seama ca  nu am de lucrat decat asupra kg acumulate, deoarece din ceea ce s-a intamplat in decursul a 30 de ani nu vreau sa schimb nimic, nici bune dar mai ales rele( din care am invatat cate ceva); acum am reusit ce mi-am propus si astept cu emotie sa ma reasez in bancile liceului dupa 30 de ani.

wonderland:
Nu știu câte kilograme ai avut de des-acumulat, Monique. Dar, mie mi s-a părut că ești pregătită pentru întâlnirea de 30 de ani. Cu multă grație, distinctie și un aer ușor misterios.

Înteleg că se apropie evenimentul. Petrecere frumoasă!

Caroline:
Nu tine! Eu am avut-o pe-aia de 20 acu' doua veri si ambitia mea a fost sa fiu acceptata asa cum sunt, acum si aici. Si, in sfarsit, am fost.  :angel: Alta reteta?!  ???

Monique:

--- Citat din: wonderland din Joi, 17 Mai 2012, 08:09 ---Înteleg că se apropie evenimentul. Petrecere frumoasă!

--- Terminare citat ---

Pe 9 iunie e marea intalnire; sunt bucuroasa ca din 32 de colegi, au raspuns 21; multumesc mult si pentru aprecierile tale.

--- Citat din: Caroline din Joi, 17 Mai 2012, 18:26 ---Nu tine! Eu am avut-o pe-aia de 20 acu' doua veri si ambitia mea a fost sa fiu acceptata asa cum sunt, acum si aici. Si, in sfarsit, am fost.  :angel: Alta reteta?!  ???

--- Terminare citat ---

Eu am trecut in ultimul an si jumatate prin momente foarte grele si chiar nu a mai contat ce si cat am pus pe mine; a fost o perioada de delasare de care nu sunt mandra si sincer, alta reteta la starea de bine de acum, nu am.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă