Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
luciamanta:
Sper că nu le urăşti, Nicolae.
Guesswho:
--- Citat din: NICOLAE din Vineri, 11 Mai 2012, 16:54 ---Ma simt asa ca ultimul OM pentru ca nu am facut nimik pentru copii mei si anume nu le iubesc mamele(sau mai bine zis nu le mai iubesc):
--- Terminare citat ---
io creca le amesteci ::)
relatia cu mama copilului e una, relatia cu copilul, alta. poti sa faci totul (sau foarte multe) pt copilul tau chiar daca nu-i mai iubesti mama. parerea mea! :)
Monique:
Ca dupa o zi incarcata la slujba dar si ca dupa o intalnire cu fetele la restaurant, adica: relaxata, vesela( nu de la slujba mi se trage), increzatoare si cu forte proaspete pentru sfarsitul de saptamana( va fi unul plin de data asta).
NICOLAE:
--- Citat din: luciamanta din Vineri, 11 Mai 2012, 20:31 ---Sper că nu le urăşti, Nicolae.
--- Terminare citat ---
:) Nu le urasc dar am simtit o pe pielea mea este mai bine sa te urasca ,,cineva'' decat sa fie indiferent.
NICOLAE:
--- Citat din: Guesswho din Vineri, 11 Mai 2012, 20:40 ---io creca le amesteci ::)
relatia cu mama copilului e una, relatia cu copilul, alta. poti sa faci totul (sau foarte multe) pt copilul tau chiar daca nu-i mai iubesti mama. parerea mea! :)
--- Terminare citat ---
Mercy ,asa gandeam si eu dar ma gandeam ca cine a raspindit chestiile astea pe facebook are ceva in cap,stii te indoiesti un pic si bati in retragere cand intalnesti asa ceva chit ca persoana care a postat e un copil ,,fara minte''.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă