Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
NICOLAE:
Auzi ,singura data cand s a simtit singur era cand locuia in Londra si de 50 de ani sta pe o insula in mijlocul oceanului:
http://www.adevarul.ro/life/viata/Robinson_Crusoe_modern-_Un_barbat_traieste_de_50_de_ani_pe_o_insula_din_Seychelles_0_691730827.html
NICOLAE:
Stie cineva unde a plecat MICAELA?simteam eu ca lipseste ceva :) :).
Caroline:
Mica zicea pe topicul de Bucuresti ca e la Manastirea Prislop.
Despre Robinson Crusoe: "El nu este un pustnic. Îi place să fie vizitat, să aibă companie și regretă că nu s-a căsătorit."
M-as oferi eu... ;D
On topic: Azi e zi de soamne. Maine, de revenire la normal si probleme de rezolvat.
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Luni, 30 Aprilie 2012, 12:32 ---Mica zicea pe topicul de Bucuresti ca e la Manastirea Prislop.
Despre Robinson Crusoe: "El nu este un pustnic. Îi place să fie vizitat, să aibă companie și regretă că nu s-a căsătorit."
M-as oferi eu... ;D
On topic: Azi e zi de soamne. Maine, de revenire la normal si probleme de rezolvat.
--- Terminare citat ---
Mica sa nu te calugaresti nuuuuuuu....mai ai rabdare.... :) :) :)
M-as oferi eu... ;D :) :) :) :) :) imi place umorul tau,pt o relatie ,,oua'' m asi oferi eu,dar sunt asaaaa nehotarat :) :) :) |o :hammer: incat singura solutie ramane tot cum ai spus tu,,,, culege ce ti cade si dupa vom vedea :),,,glumeam bineinteles
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Luni, 30 Aprilie 2012, 16:41 ---M-as oferi eu... ;D :) :) :) :) :) imi place umorul tau, pt o relatie ,,oua'' m asi oferi eu, dar sunt asaaaa nehotarat :) :) :) |o :hammer: incat singura solutie ramane tot cum ai spus tu,,,, culege ce ti cade si dupa vom vedea :),,,glumeam bineinteles
--- Terminare citat ---
Nu te-ai prins. "Culege ce-ti cade" (sau daca nu cade, pica) se referea la alta gluma. El are 86 de ani, eu 40. Cativa ani pot sta cu el, ca am deja antrenament si la ingrijit batrani, si la abstinenta... Si pe urma, imi ramane insula mostenire. :P
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă