Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Guesswho:
rectific: *cautarile unui loc potrivit pentru casa mea
almi_gabi:
--- Citat din: NICOLAE din Sâmbătă, 28 Aprilie 2012, 17:07 --- :) Daca semnez contractul, pentru 2 ani ,sambata si duminica o sa fiu postacul de serviciu pe SC. :D.Gata ati luat vacanta cu totii? :)
--- Terminare citat ---
de ce posacu' ? asa este specificat in contract
da suntem in minivacanta
eu savurez la greu atmosfera de relaxare :thumbup:
NICOLAE:
--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 29 Aprilie 2012, 09:46 ---de ce posacu' ? asa este specificat in contract
da suntem in minivacanta
eu savurez la greu atmosfera de relaxare :thumbup:
--- Terminare citat ---
Am contract pe 3 luni plus 5 daca vreau,sau pe 2 ani ,mai multe variante,am observat ca este liniste pe aici iar eu nu am vacante, zile libere pe perioada contractului,si era mai mult o observatie personala postata .Daca ai impresia ca s posac anunta ma caci sunt implicat atat de mult in fenomenul de aici incat s ar putea sa transpuna in stari ciudate pe SC.Mercy ,savureaza in continuare ,nu te invidiez, dimpotriva.
NICOLAE:
--- Citat din: Guesswho din Sâmbătă, 28 Aprilie 2012, 22:04 ---cu forte noi :)
azi am fost la casa bunicilor mei, undeva departe de oras. a trecut un an de la ultima mea vizita acolo, totul mi-a parut mai "mic", habar n-am de ce am avut aceasta perceptie. m-am bucurat din plin de aer curat, de padure, de pomi infloriti si miros de "tara"...parca nu ma mai saturam. stateam pe cerdac si ma gandeam ce binecuvantare e sa ai o casuta a ta, pe pamant. dupa vizita de azi cred ca voi incepe cautarile potrivit unui loc pentru casa mea.
--- Terminare citat ---
Ce frumos,tine ma si pe mine la curent cu progresul actiunii tale,mie mi ar placea sa am o casuta cum a postat Mihaela in picturi ,culmea imi aminteste de casa bunicilor in care am crescut.
almi_gabi:
--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 29 Aprilie 2012, 11:17 ---...Daca ai impresia ca s posac anunta-ma ...
--- Terminare citat ---
nu am nici o impresie, tu ai spus si citez :
--- Citat din: NICOLAE din Sâmbătă, 28 Aprilie 2012, 17:07 ---..... o sa fiu postacul de serviciu pe SC. :D.
--- Terminare citat ---
si era o gluma ce ti-am raspuns !! ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă