Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
--- Citat din: dauina din Miercuri, 25 Aprilie 2012, 07:19 ---cu dor de duca.... :yeah: :dance: *|*
--- Terminare citat ---
Da, da, cred si io! :( Drum bun! Dar ai putea sa ne iei si pe noi! Macar adu-ne poze! Parca Mica zicea sa-i pozezi nush-ce, nu? (daca nu ma insala memoria...)
Io azi m-am trezit in starea Janis Joplin... Nu poate fi explicata in cuvinte...
varsator38:
linistita,cu gandul la concediul atat de asteptat si indepartat :)
Caroline:
NU OK. Motivul nu se gaseste... Da' mai bine ma gandesc la asta maine. Noapte buna!
Monique:
Nerabdatoare sa se termine ziua de astazi la munca, cu gandul la cele 4 zile libere ce urmeaza!
NICOLAE:
Gata!M am saturat de cearsafurile lor albe,de mirosul de parfum ieftin dat cu kilogramul,de stanca aia din fata,de fetzele filipinezilor care ti zambesc tot timpul,de Yes Sir,din 3 in 3 secunde,de figura mea cand ma uit in oglinda,de fata unuia local care zici ca tocmai ce i a omorat unul mama,de mancarurile astea asiatice cu gust ciudat,si totusi nu am alta solutie,....ba exista una dar vorba lui Caroline,, oua sau sunca'' :)? A si prefera ,,oua'' cu grad mare de libertate in sensul sa i placa sa calatoreasca :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă