Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (917/1680) > >>

almi_gabi:
iote la voi  va ganditi la pensie, sa stati pe spinarea statului, sa incarcati grila de pensionari, rusinica  :blush:
io nu, stau pe baricade, vreau sa lucrez pana la 100 de ani, sa ma trezesc inainte de rasaritul soarelui, sa ma arunc in trolebuze, sa am parul carunt si tot la servici sa fiu  :uglystupid2:   
mah, la cum dau astia legile cred ca o sa iesim la pensie hat departe.... undeva, candva

bit:
Mai, ala micu`, tu sa faci cinste nu cand oi iesi la pensie, ci cand o bate briza si tu ramai la sol. ;D. Neajutat de caramizi, se-ntelege.

luciamanta:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:03 ---mah, la cum dau astia legile cred ca o sa iesim la pensie hat departe.... undeva, candva

--- Terminare citat ---
Poate uitam drumul spre serviciu, aşa vârstnici fiind...

micaela:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:03 ---iote la voi  va ganditi la pensie, sa stati pe spinarea statului, sa incarcati grila de pensionari, rusinica  :blush:
io nu, stau pe baricade, vreau sa lucrez pana la 100 de ani, sa ma trezesc inainte de rasaritul soarelui, sa ma arunc in trolebuze, sa am parul carunt si tot la servici sa fiu  :uglystupid2:   

--- Terminare citat ---
:o :o :o :idiot2: :idiot2: :uglystupid2: :uglystupid2: :idiot2: :idiot2: ;D

almi_gabi:

--- Citat din: bitek din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:06 ---Mai, ala micu`, tu sa faci cinste nu cand oi iesi la pensie, ci cand o bate briza si tu ramai la sol. ;D. Neajutat de caramizi, se-ntelege.

--- Terminare citat ---

invidiosiiiiiiiii   :whistle:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:08 ---Poate uitam drumul spre serviciu, aşa vârstnici fiind...

--- Terminare citat ---

neh, il vom transmite din generatie, in generatie, in generatie ....   ;D

--- Citat din: micaela din Luni, 23 Aprilie 2012, 21:08 --- :o :o :o :idiot2: :idiot2: :uglystupid2: :uglystupid2: :idiot2: :idiot2: ;D

--- Terminare citat ---

va rog, putin respect pentru oamenii responsabili si cu simt civic   :magic:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă