Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (912/1680) > >>

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 23 Aprilie 2012, 07:59 ---la un nou reinceput, o alta saptamana  :D

--- Terminare citat ---

Gabi, azi te-am pomenit in gand de dimineata, mi-am adus aminte de replica aia cu cel care are nevoie de o vacanta exact cand tocmai s-a incheiat una... Acuma incerc incet-incet sa-mi revin din knok-out dupa trezirea la ora 6 si sa ma reobisnuiesc cu vacarmul de pe coridoare.  :-[

almi_gabi:
hi, hi te-am avertizat de cand ai intrat in vacanta   
solutia: inca o vacanta   *|*

Guesswho:
obosita acum, am avut o dimineata plina si buna, dar inca resimt plimbarea la capitala, asa ca profit ca s-au strans niste nori si ma bag in pat c-o carte, poate reusesc sa dorm putin  ::)

Mari_a:

--- Citat din: Caroline din Luni, 23 Aprilie 2012, 14:14 ---si sa ma reobisnuiesc cu vacarmul de pe coridoare.  :-[

--- Terminare citat ---
Fiica-mea era clasa a IV-a cand m-am dus si eu cu ea intr-o excursie cu scoala, la Busteni. A fost prima si ultima la care am participat! Eram super-stresata de la serviciu si am crezut ca ma mai relaxez si eu, ca-mi mai odihnesc neuronu'... Da de unde?! Am venit cu creierii tandari! Profesoarele cu care am fost se pare ca erau obisnuite... (eu una i-as mai fi altoit pe cativa  :buck2: )

Acum sunt trista. De ce trebuie in viata sa facem numai ce trebuie?! Cred ca si eu am nevoie de o vacanta...

micaela:
Creca avem telepatie, Maria_a. ieri am cugetat indelung la ce as putea face sa ma pensionez si sa prestez numai ce doresc eu.  :)
si-n plus, dorm pe domnia mea de nu mai pot.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă