Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (92/1680) > >>

Catherinna:

--- Citat din: luciamanta din Duminică, 18 Iulie 2010, 21:22 ---Acum imi este ingrozitor de cadl, curg apele pe mine, siroaie, siroaie... Suport greu caldura... Cred ca o sa ma topesc...Serios vorbesc... O sa ma pierdeti. Si unii dintre voi nici nu m-ati vazut...

--- Terminare citat ---

Luciamanta, te rog frumos intra sub dus si vezi cum faci sa rezisti pana te cunosc si eu. Fi atenta, eu nu ma grabesc, asa ca mai ai de trait mult  :) :-*

luciamanta:

--- Citat din: Catherinna din Miercuri, 21 Iulie 2010, 23:19 ---
--- Citat din: luciamanta din Duminică, 18 Iulie 2010, 21:22 ---Acum imi este ingrozitor de cadl, curg apele pe mine, siroaie, siroaie... Suport greu caldura... Cred ca o sa ma topesc...Serios vorbesc... O sa ma pierdeti. Si unii dintre voi nici nu m-ati vazut...

--- Terminare citat ---

Luciamanta, te rog frumos intra sub dus si vezi cum faci sa rezisti pana te cunosc si eu. Fi atenta, eu nu ma grabesc, asa ca mai ai de trait mult  :) :-*

--- Terminare citat ---
Catherinna, dusurile sunt salvarea mea! Imi pare rau ca nu am aer conditionat acasa, parintii mei sunt reumatici si nu suporta aerul conditionat. Poate totusi, o sa ma gandesc la o varianta convenabila, atat pentru ei, cat si pentru mine. Te pup, iti doresc sanatate, spor in toate si multa, multa fericire!

adria:
mai, pe caldura asta, as sta doar in apa daca ar fi posibil

luciamanta:

--- Citat din: adria din Joi, 22 Iulie 2010, 20:54 ---mai, pe caldura asta, as sta doar in apa daca ar fi posibil

--- Terminare citat ---
o sa trecem noi cu bine si de caldura asta, dar uite ca este suparatoare

almi_gabi:
Vad cum va "perpeleste " caldura si ma gandesc la voi. Incercati o inghetata sau un suc rece.

Eu  is' foarte incantata de canicula.
Asa ca ma simt ..... "supercalifragilistic" ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă