Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (909/1680) > >>

Caroline:

--- Citat din: bitek din Duminică, 22 Aprilie 2012, 13:35 ---Insignifiant si efemer. Si culmea! lucrul asta ma linisteste. :)

--- Terminare citat ---

Subscriu, si pe mine. N-am responsabilitatea eternitatii (sau ma amagesc ca nu o am, nu conteaza, efectul e acelasi), am doar responsabilitatea zilei de maine. Eternitatea nu se poate dovedi ca exista, da' un maine, sigur da.  ;D

In alta ordine de idei, azi ma simt asa de bine ca am ales un program special: vizitarea prieteniilor de peste 30 de ani. Acu', cand nu mai sta Pastele cu sabia deasupra capului, e mult mai bine. Printre altele, povestind despre ce facem weekend-ul viitor, a trebuit sa explic ca weekend-ul viitor nu pot merge pe la sfintii Gheorghe si alte aniversari, ca-s la Rasnov, cu SC. "Nu-nu-nu, nu te invidiem." - mi s-a raspuns. Nici eu pe voi. - as fi vrut sa raspund.  ;)

bit:
Now I feel like shit. !00%.  >:(

Caroline:
Identifica what is shit si schimba.  :angel:

almi_gabi:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 22 Aprilie 2012, 15:01 ---.....ca-s la Rasnov, cu SC. "Nu-nu-nu, nu te invidiem." - mi s-a raspuns. ...

--- Terminare citat ---

lasa-i Carol caci vorba ceea nu stiu ce pierd  ;D

shit - schimbat - shift  :giggle:

on topic: virusez pe aici  :D

Caroline:

--- Citat din: almi_gabi din Duminică, 22 Aprilie 2012, 17:15 ---lasa-i Carol caci vorba ceea nu stiu ce pierd  ;D

--- Terminare citat ---

Ba stiu exact ce pierd, la asta se referea si replica cu invidia in sens invers.  ;D Sau poate nu?!  :-\
Ceea ce conteaza este ca am noroc ca mai exista oameni cu care sa-mi permit de cand ma stiu astfel de replici. E vorba de cei care mi-au spus "Te intelegem, ai nevoie de oameni ca tine, noi n-am trecut prin ce-ai trecut tu, si la faza asta nu te putem ajuta." Totusi, au ramas mereu aici, 30 de ani, cu tot ce ma pot ajuta ei, in schimb, neconditionat. Riscand sa par ridicola de puerila, mie asta mi se pare un miracol :angel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă