Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (903/1680) > >>

NICOLAE:

--- Citat din: steliana din Joi, 19 Aprilie 2012, 11:18 ---ma simt fara tigari. cine stie ce inseamna tigara pentru mine, stie cum ma simt :help:

--- Terminare citat ---
Incearca te rog cartea lui Allen Carr :,,In sfarsit nefumator'',avantajul ar fi ca nu mai ai senzatia ca ai pierdut ceva pur si simplu te lasi fara dureri,pareri de rau samd.Contacteaza ma daca nu o gasesti ,ti o trimit pe email(nicu_smaranda@yahoo.com).

silviu:
cartea asta mi-o recomanda un amic mai acum vreun an: dom'le, daca citesti cartea asta, 99% te-ai lasat de fumat. si cand il intreb de ce nu s-a lasat de fumat, imi zice: pai am citit abia jumate din carte, apoi am imprumutat-o unui tip si nu mi-a mai restituit-o :(
eu m-am lasat fara sa citesc vreo carte, fara sa iau vreun medicament, vreo guma sau vreun pansament cu nicorette si fara sa apelez la consiliere.

micaela:
te-a convins vreun doctor? ::)

bit:
Silviu, respect!  :bow:

On topic: ma simt ok, desi nu prea pot respira pe nas. Si de necaz, imi "dresez" pitica sa guste muzica buna (Lady Antebellum, Adele, James Blunt,  Katie Melua, etc - pop mai asezat adica). E incredibil cum percep copii muzica!

silviu:

--- Citat din: micaela din Joi, 19 Aprilie 2012, 20:57 ---te-a convins vreun doctor? ::)

--- Terminare citat ---
nu. da' respiram greu ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă