Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
silviu:
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 13:28 --- Mă simt excelent. Am început activitatea dis de dimineaţă, plimbându-mă cu cele două căţeluşe ale mele... Când am ajuns la serviciu, am servit cafeaua fierbinte împreună cu şeful meu, gândindu-mă la voi. :)
--- Terminare citat ---
iar ma simt curios... si ce ai mai facut cu seful tau, gandindu-te la noi? :-\
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 18:16 ---curios. unde pleci? ???
--- Terminare citat ---
inca nu plec, azi doar face bagaje...de vineri voi fi la Bucuresti, la un curs :)
Guesswho:
--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 18:43 ---Ti a spus ca te iubeste?Gata te muti la el?
--- Terminare citat ---
acu` inteleg de ce unii barbati spun asa greu cele doua cuvinte ;D
se tem sa nu ne mutam la ei :2funny:
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 18:58 ---iar ma simt curios... si ce ai mai facut cu seful tau, gandindu-te la noi? :-\
--- Terminare citat ---
Am zâmbit, Silviu. :)
luciamanta:
--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 18 Aprilie 2012, 18:55 ---wow,,,gandindu te ca ne ai pe noi iti este mai usor sa treci peste faptul ca bei cafeaua FIERBINTE cu seful TAU fara sa ti doresti sa i o versi pe camasa,,,asa este?
--- Terminare citat ---
Gândindu-mă la voi îmi înseninez ziua, crede-mă Nicolae, cei ce mă cunosc ştiu deja acest lucru. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă