Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (890/1680) > >>

Caroline:
Mi-as dori sa treaca zilele astea ca si cand n-au fost. (Nu-i de la treburi, ca imi face bine sa fiu cat mai ocupata.) Ma simt... nicicum.  :-\ Da' cui ii pasa?! Nici macar mie... Gata, am iesit, ma duc sa-mi mai caut ceva de facut, nu vreau sa intristez pe nimeni. Sa aveti de sarbatori tot ce va doriti! :flori:

Guesswho:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 13 Aprilie 2012, 08:50 ---creativa, probabil de joaca cu vopseaua de ieri  :D

--- Terminare citat ---
io creca ma joc cu ouale maine, in seara asta nu mai sunt in stare  ::)

Mari_a:
Oricum nu se rosesc oua in Vinerea Mare... Eh, traditii...

Guesswho:
visatoare...Mari_a, comentariul tau cu framantatul, tu pe el, el pe tine   :2funny: m-a pus pe ganduri si-am hotarat ca vreau si io. asa ca mi-am propus ca sarbatoarea asta sa fie ultima in care gatesc singura, cel mai tarziu la Craciun imi voi fi intalnit partenerul ideal, cu forta...in brate  :D ...tre` sa mai ia si masina o pauza  ;)

Mari_a:
Pai si eu tot in vis...!   :-[  Pana la Craciun zici? Reteta asta neaparat sa mi-o dai si mie!  ;D

Acum sunt franta... Mi-am facut o cafea mare si tare, pe care o beau cu voi pe-aici... Inca mai pazesc cuptorul... Mai am inca o tava de copt si gata!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă