Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (89/1680) > >>

luciamanta:
Multumesc si pe aceasta cale, lui Ayouni, Irinei si Adriei pentru  dupa-amiaza petrecuta impreuna. A fost o intalnire de bun augur. A fost o dupa-amiaza reusita.  Pentru mine a fost ca si cand as fi tras o gura de aer curat si tare.

luciamanta:
Nu ma simt prea bine... Sunt multe nedreptati pe lume care ma marcheaza profund... Preotul paroh al bisericii la care merg, a fost dat la o parte de un alt preot venit de la Buzau. Si acest lucru se intampla, dupa ce preotul paroh a refacut pictura bisericii in interor si in exterior, a pus strane noi, a pus gresie si faianta, a montat centrala termica, a facut gardul bisericii,  a sadit flori in curtea bisericii, a adoptat demult si un caine, corcitura de lup... A facut multe pentru enoriasi. A vrut sa faca si o cantina pentru saraci, dar Patriarhia nu a fost de acord... Acum are transfer pentru o alta bisericuta, darapanata, intunecoasa, uitata de lume. Off, off...

luciamanta:
Sa continui povestea cu preotul paroh: preotul de la Buzau a fost numit acum paroh. Stiu ca are un baiat in ultimul an la Facultatea de Teologie, probabil ca a pregatit terenul din timp pentru viitorul baiatului sau. Mai era un preot care slujea tot la biserica unde merg eu. Ce credeti? Si acesta are ordin de transfer la o alta bisericuta uitata de lume.

luciamanta:
Si colac peste pupaza, nici motorul masinii mele nu mai vrea sa fie cuminte: face zgomot dubios, troncane... Am vorbit cu mecanicul care se ocupa de masina mea. O sa faca dumnealui o  verificare tehnica a masinii in cursul zilei de vineri, saptamana aceasta, binenteles...

luciamanta:
Sunt epuizata, am incept ziua stand la cozi. La coada la CEC, la oficiul postal, la fizioterapie, la registratura si arhiva Tribunalului Bucuresti, apoi la supermarket...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă