Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (876/1680) > >>

NICOLAE:
,,m-au sunat sa-mi spuna, cu regret, ca ma potrivesc perfect profilului, dar ca salariul era subventionat de Guvern exclusiv pentru integrarea pe piata muncii a inuitilor si, prin urmare, nu ma pot angaja.,, 
am postat aici ca devenisem funny sa postam la bancuri intamplari,chestia de mai sus imi aminteste de un coleg din Liverpool,Camel Laird Shipyard,care s a simtit nevoit sa se justifice in fata mea in momentul cand l a strigat pe un tip cu figura de chinez asa de prietenos si parca indatorat incat cred ca m am uitat urat la el tinand cont ca pe mine ma privea oarecum de sus pentru ca veneam din Est Europe: ,,stii dar familia lui s a stabilit aici pe la 1800'' s a justificat fara sa i fi cerut.Cu ocazia asta mi a revenit in minte o alta intrebare cat in HOMOESTEUROPE este involutie si cat este degradare morala  cauzata de SUPERBUL COMUNISM pe care tocmai l am ratat acu vreo 20 de ani.Nu am mai citit de mult asa ca daca inventez cuvinte,fraze,sau gandesc ceva si pic pe langa subiect va rog sa aveti intelegere,tocmai am decis sa o fac public ,pe forum pt ca sa mi pot insusi critica mai aspru dar poate mai eficient :) ;)

Caroline:
Nasol... Eu zic sa lasam trecutul si sa vorbim on-topic despre cum ne simtim acum.  ;)

Mie azi mi-a ajuns coletul cu cartile de la Libris. In urmatoarea saptamana de vacanta, am ce citi!  :)
Pan-atunci, si eu, ca si Lucia... cumparaturi, pregatiri. Apropos, in fiecare zi ne intalnim cu astfel de cazuri, dar nu noi suntem vinovati ca altii nu au. Sau... suntem?!  ???

NICOLAE:
,,Ar trebui sa le scriu la astia de la bonprix sa se uite pe SC la postarea asta si sa-mi faca o reducere pentru reclama.  ;D''
 :D :D

NICOLAE:
Cel mai important lucru pe care l am acum de facut este sa ma familiarizez cu o EA.

Caroline:
Daca trebuie sa te familiarizezi, inseamna ca ar trebui sa existe deja.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă