Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (873/1680) > >>

almi_gabi:
de sarbatori fie ele cele de  pasti sau craciun am aceasi dilema ce cadouri sa cumpar asa ca azi trebuie sa-mi pun imaginatia la lucru   :strong:

luciamanta:
Multa bafta si idei, Gabi!  :) ;)

Magdalena_:

--- Citat din: Caroline din Luni, 09 Aprilie 2012, 22:05 ---Magdalena, imi pare bine ca te "vad", ca n-am mai auzit de tine de la rev si eram curioasa ce mai faci. Sper ca motivele pentru acest "aiurea" de azi sa treaca pe cat posibil de repede. Multa sanatate!  :kissing:

--- Terminare citat ---

Multumesc pentru grija!  pana la urma am "scos" durerea aceea de spate de atunci, iar acum sunt in refacere,.........in rest cam neputincioasa.
Poate peste ceva timp vom avea ocazia sa ne revedem.

silviu:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 10 Aprilie 2012, 07:25 ---de sarbatori fie ele cele de  pasti sau craciun am aceasi dilema ce cadouri sa cumpar asa ca azi trebuie sa-mi pun imaginatia la lucru   :strong:

--- Terminare citat ---
mie poti sa-mi cumperi un ferrari testarossa ::)

nerabdator.

silviu:

--- Citat din: Caroline din Luni, 09 Aprilie 2012, 23:34 ---Ar trebui sa le scriu la astia de la bonprix sa se uite pe SC la postarea asta si sa-mi faca o reducere pentru reclama.  ;D

--- Terminare citat ---
astia de la bonprix m-au dat gata de la primul click. intru la pantaloni barbati, dau click pe prima poza si imi apare: Rochie drăguţă de vară cu aspect dublu, dat de aplicaţia textilă de culoare contrastantă de la nivelul decolteului rotund. Model cu poala frumos ornată cu un imprimeu floral în faţă şi volanaş terminal. :faint:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă