Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (869/1680) > >>

Caroline:
Eu de-abia astept pretextul sarbatorilor ca sa gatesc ce-mi place mie si sa se adune the big happy familiy la masa, din nou!  :love:

NICOLAE:
,,viitorul ginere platea familiei fetei la maritis greutatea ei in aur''
....am auzit si eu ceva asemanator ca in vechime in Estonia fetele erau apreciate ca viitoare sotii daca aveau picioarele de la genunchi in jos groase,si se obisnuia ca sa se infasoare cu multe carpe si sa poarte sosete groase si lungi sa induca barbatii in eroare.....hm ....cred totusi ca trebuie sa existe ceva mai presus decat aspectul fizic care sa te atraga la o femeie sa poti trai cu ea asa .......pana la.... :)

NICOLAE:
,,zile frumoase, Nicolae, si sa revii cu fotografii din desert, din Dubai...cu fete frumoase si arabi burtosi  ;D,,

Mihaela,din pacate  eu s la munca aici nu la distractie ,si am sa fac  poze sper interesante pe care o sa le vezi,desigur si mercy de incurajare,ai un suflet mare,, :angel:

bit:
Azi, in timp ce munceam la vie (ca un paysan ce sunt), ascultand Chopin, Mozart si Debussy, imbracat cu un tricou cu Ubuntu Linux, am avut o strafulgerare: "Bai, da`ce heteroclit sunt!"

Annalys:

--- Citat din: bitek din Luni, 09 Aprilie 2012, 19:21 ---Azi, in timp ce munceam la vie (ca un paysan ce sunt), ascultand Chopin, Mozart si Debussy, imbracat cu un tricou cu Ubuntu Linux, am avut o strafulgerare: "Bai, da`ce heteroclit sunt!"

--- Terminare citat ---

:-\

intr-o traducere mai amanuntita..? :o

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă