Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
almi_gabi:
--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 08 Aprilie 2012, 20:21 ---Nu este un merit deosebit dar vreau sa impartasesc din experienta mea de azi noapte cand am mers prin desert cu o Toyota .......
--- Terminare citat ---
--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Aprilie 2012, 20:54 ---... mi-ai adus aminte de cand am facut safari in Egipt, acu' vreo 8 ani. ::)
--- Terminare citat ---
asa, asa plimbativa, visati la dune, la nisip, la soare, la camile si ce'o mai fi pe acolo ca pe meleagurile de circul io' s-a lasat un frigulet de primavara care nu aduce deloc a caldura desertului, brrrrrr
bit:
--- Citat din: micaela din Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:01 ---toata ziua am fost inexplicabil de indispusa ???
--- Terminare citat ---
Logic, n-ai fost ieri cu noi si d-aia :P
micaela:
o fi si asta...ca daca veneam ma aeriseam si bine-dispuneam cu voi. asa-mi trebe.
azi am lenevit toata ziua, fara niciun spor, si mofluza. :)
Caroline:
Ciudat, azi e una din putinele cazuri in care n-am fost meteodependenta. Mi-au inghetat mainile (circulatia mea periferica deficitara masoara fara greseala temperatura de-afara, indiferent ca inauntru e cald), da' ma simt bine. Caldura sufleteasca sa ne incalzeasca! :bully:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 08 Aprilie 2012, 21:24 ---Ciudat, azi e una din putinele cazuri in care n-am fost meteodependenta. Mi-au inghetat mainile (circulatia mea periferica deficitara masoara fara greseala temperatura de-afara, indiferent ca inauntru e cald), da' ma simt bine. Caldura sufleteasca sa ne incalzeasca! :bully:
--- Terminare citat ---
pai asta e una dintre problemuri. am impresia ca nu mai simtzesc nimic...ca-s anesteziata...
m-a sunat omul pe care l-am iubit candva, care nu crede ca trecutul e trecut, si m-a intristat sa constat ca nimic din ce-am simtit nu mai exista... vorba poetului "totusi este trist pe lume".
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă