Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Mari_a:
Ce palpitant! Nicolae, ar trebui sa tii un jurnal de calatorii... si sa ne mai impartasesti si noua cate ceva din el, ori de cate ori ai ocazia... In urez "servici usor" - ca sa zic asa! :)
dauina:
....in curs de adormire.........
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 08 Aprilie 2012, 20:21 ---am mers prin desert cu o Toyota sase ore de la Musqat la Al Duqm nu am stat treaz tot timpul dar tocmai oboseala mi a dat o senzatie stranie de te intrebai daca esti pe Pamant sau nu tinand cont ca sunt numai roci si cu ce s or hrani camilele care le am vazut ,pe cine vroiau sa impuste barajele de militari cu mitraliera pe jeep in pozitie de tragere de ce era asa de gras patronul restaurantului la care am servit omleta cu o lipie de te lingeai pe degete de buna ce era pt ca asa am mancat. Oare si ele or fi la fel?
--- Terminare citat ---
Cunosc senzatia de oboseala placuta si intrebarile pe care ti le pui in desert... mi-ai adus aminte de cand am facut safari in Egipt, acu' vreo 8 ani. ::)
In schimb, despre femei vreau sa-ti spun ca unele sunt chiar foarte frumoase (am vazut si familii de arabi mai "moderne" pe plaja, probabil venite la mare de la capitala), insa nu se poarta moda skinny. Mi-a explicat un arab odata ca in Africa mai demult, viitorul ginere platea familiei fetei la maritis greutatea ei in aur. Asta era la negri... araboaicele nu-s chiar obeze, da' bine facute, ca daca nu tremura cate ceva la dansul din buric, nu se uita nimeni. Un chelner si-a facut o data poza cu mine in restaurant, zicea ca seman leit cu un top model de-al lor (intre 60 si 70kg, parca).
In schimb, m-a impresionat cat de tandri si grijulii erau barbatii arabi cu sotiile si copii, la plaja... contrar a ce se crede, lumea totusi evolueaza. :angel:
On topic: Na, c-acuma o sa ma apuc sa-mi revad arhiva foto, in loc sa ma duc la nani. Ce conteaza... doua saptamani sunt in vacanta! *|*
micaela:
toata ziua am fost inexplicabil de indispusa ???
micaela:
zile frumoase, Nicolae, si sa revii cu fotografii din desert, din Dubai...cu fete frumoase si arabi burtosi ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă