Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (864/1680) > >>

luciamanta:
   Referitor la intretinere, in luna decembrie pentru trei camere, trei persoane, fara centrala de apartament, cu contoare de apa, am platit 820 lei, in luna ianuarie am platit 730 lei, iar pentru februarie am platit 799 lei. Trebuie sa ma mut la curte ori sa imi pun centrala.

Guesswho:
multumesc, lucia, ii dau cu leacuri doftoricesti si babesti, combinate, tre` s-o scot la un capat  :)

Guesswho:
pe mine gazul m-a costat 200 ron in ian, 270 ron in februarie si 150 ron in martie...apartament cu 3 camere si centrala...nu foarte mult pentru o iarna as spune, termostatul n-a coborat sub 23 grade  ::)
lucia, e enorm... :o

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 06 Aprilie 2012, 18:58 ---Trebuie sa ma mut la curte .

--- Terminare citat ---
si pe mine m-ar bate un gand, visez la o casa la curte, mai ales ca pana sa ma casatoresc am stat la ai mei, la curte. m-am acomodat relativ repede la bloc, poate si pentru faptul ca intotdeauna m-am simtit "acasa" in aceasta locuinta. m-am ocupat personal de amenajarea si renovarea apartamentului si-a iesit exact ce am dorit, mobila la comanda, spatiile exploatate la maxim. si totusi, vara, parca tanjesc sa-mi beau cafeaua sub bolta de vie, asa cum am facut-o ani la rand la parintii mei.
am fost tentata sa-mi caut teren si sa-mi fac o casuta, stiu exact si cum as vrea sa fie, in detaliu, dar ma gandesc daca ma pot ocupa cum trebuie de ea, acolo e multa munca permanent. pentru fii-meu ar fi raiul pe pamant, cand merge la mama, numai pe afara sta. inca ma mai gandesc... :-\

almi_gabi:

--- Citat din: luciamanta din Vineri, 06 Aprilie 2012, 18:58 ---   Referitor la intretinere, in luna decembrie pentru trei camere, trei persoane, fara centrala de apartament, cu contoare de apa, am platit 820 lei, in luna ianuarie am platit 730 lei, iar pentru februarie am platit 799 lei. Trebuie sa ma mut la curte ori sa imi pun centrala.

--- Terminare citat ---

wow, luci da' ce-ati facut? ati incalzit si strada nu numai apartamentul?

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 06 Aprilie 2012, 18:47 ---... Insa iar n-am nici un fel de apa!  :tickedoff: Si numa ce-am platit putin peste suta de ieuri la intretinere pentru cutiuta de chibrituri in care locuiesc... Pana la urma tot fug la curte!

--- Terminare citat ---

si acolo iti sapi put  pentru apa !!  ;D  :yeah:

luciamanta:

--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 06 Aprilie 2012, 19:44 ---wow, luci da' ce-ati facut? ati incalzit si strada nu numai apartamentul?

--- Terminare citat ---
Nu stiu ce sa cred, poate ar fi bine sa solicit o expertiza extrajudiciara pentru apartamentul meu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă