Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (863/1680) > >>

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Vineri, 06 Aprilie 2012, 14:01 ---sacadat? ??? eu asa respir cand alerg.

--- Terminare citat ---
   Nu, nu sacadat. Inspir lent şi profund, apoi expir hotărâtă aerul din plămâni. Şi oit aşa. Apoi repet exerciţiul, astupând alternativ câte o nară.

Caroline:

--- Citat din: Mari_a din Vineri, 06 Aprilie 2012, 10:47 ---Da, dupa numele de familie a mea ar putea sa le spuna ca-i… ceva… altceva… Numai sa nu sarim din lac in put!  ::)

--- Terminare citat ---

In buletin scrie cetatenia, nu etnia, acolo poti sa zici orice. Eu, si fizic si ca nume, numai "romanca" n-a fost considerata, dimpotriva, ma invidiau colegii la call center ca pot sa ma recomand si in engleza.

Guesswho:
iar am racit la plamani, am niste dureri in piept de abia respir...imunitate zero, bag de seama  :-\

Mari_a:

--- Citat din: Caroline din Vineri, 06 Aprilie 2012, 15:47 ---In buletin scrie cetatenia, nu etnia, acolo poti sa zici orice.
--- Terminare citat ---
La evoluatii astia, simplul fapt ca ai acte de identitate romanesti te descalifica...
Pe zi ce trece apar noi chestii. De pilda, ca sa primesti CNP-ul lor, nush cum sa-i zic - ID-ul, iti cer pasaport. Si ne culcasem pe-o ureche ca mai e valabil inca vreo doi ani jumate. Niet! Pasaportul obisnuit nu-i multumeste. Cer obligatoriu biometric... In fine... Suntem o tara de mana a do- treia. Mai e mult pana departe!

Acum ma simt nervoasa cu nervii. Am intrat sa ma joc cu voi pe-aici pentru ca n-am ce face, desi am o mie de chestii de facut... Insa iar n-am nici un fel de apa!  :tickedoff: Si numa ce-am platit putin peste suta de ieuri la intretinere pentru cutiuta de chibrituri in care locuiesc... Pana la urma tot fug la curte!

luciamanta:

--- Citat din: Guesswho din Vineri, 06 Aprilie 2012, 18:25 ---iar am racit la plamani, am niste dureri in piept de abia respir...imunitate zero, bag de seama  :-\

--- Terminare citat ---
Multa sanatate, ai grija de tine!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă