Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (861/1680) > >>

Caroline:
Mari_a, stiu ca nu e etic ce zic, da' de ce trebuie sa spui acolo ca esti romanca? Zi si tu unguroaica, sasoaica, sarboaica, turcoaica ceva... care traieste in Romania, da' aduce mai putin cu "rrom", fonetic. Pana trece hopul. Eu am o prietena care ajunsese pe o bursa in Belgia cand era studenta la locurile preferentiale, cu certificat de handicap.  :coolsmiley:

Mari_a:
Da, dupa numele de familie a mea ar putea sa le spuna ca-i… ceva… altceva… Numai sa nu sarim din lac in put!  ::)

almi_gabi:
(si cand ajungi acolo si vede nenea de inchiriaza ca de fapt altceva scrie in passport parca nu e tocmai ok )

ma simt asa, cumva, nu stiu nici eu prea bine - complicata

silviu:
excelent! cred ca incep sa ma autocunosc. cam tarziu, da' mai bine mai tarziu decat niciodata :applause:

luciamanta:
    Azi am o stare foarte bună, gândindu-mă la week-end. Sunt foarte bucuroasă să îmi planific timpul aşa cum doresc. Săptămâna viitoare voi avea concediu de odihnă. Ce uşurare! Chiar dacă nu am să reuşesc să mă odihnesc, cel puţin voi încerca să fructific timpul la maxim şi să îmi rezolv problemele. În primul rând voi face curăţenie în casă, dar şi curăţenie sufletească. Voi merge la cumpărături, nu prea suport aglomeraţia din magazine, dar trec eu şi peste asata. La preparat bunătăţile pentru Sfintele Paşti, titulară este mama mea, eu voi fi un ucenic sârguincios. În fine, voi vedea ce va mai fi, sper că va fi numai de bine...  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă