Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
adria:
cam plina
saturniene, tu esti de vina cu clatitele alea ale tale
mi-ai facut pofta si astazi am facut si eu
daca doar le-as fi facut era o treaba, dar am si mancat
o groaza!!!!
apropo, tu ai facut?
Saturnianul:
:D :D
Eu o sa le fac mai tirziu, mai pe racoare adria. In loc de masa de seara ;D Mai am un piculet de treaba acum :)
luciamanta:
Grozav imi plac magazinele, pietele, bazarurile, buticurile, tarabutele, supermarketurile, magazinele cu 12 lei orice, oriunde se poate cumpara ceva, alege, proba, lua acasa si purta a doua zi la serviciu... Azi am fost in largul meu din acest punct de vedere, insa ce m-a mirat cel mai mult, a fost faptul ca un barbat in jur de 40 ani, brunet, bine facut, m-a urmarit in timp ca imi alegeam nectarinele, rosiile, iar apoi mi-a oferit cate o punga desfacuta gata pentru fiecare sortiment ales... Mai apoi, am crezut ca am inchieiat cu legumele si fructele, am achitat ce am cumparat si am plecat. A plecat si barbatul respectiv. Dar, uitasem sa cumpar mere. M-am reintors la aprozar, m-am dus spre locul unde erau depozitate merele si un alt barbat incepe sa aleaga de zor mere si mi le ofera. Si atunci mi-am pus intrebarea: azi chiar sunt o neajutorata si inspir mila celor din jur ori am intalnit doi barbati amabili, manierati? Oricare ar fi raspunsul, cert este ca azi m-am simtit bine, bagata in seama.
licya:
...obosita dupa un weekend pe drumuri,
...incantata si totodata uimita ca am intrat intr-un grup a carui membrii sunt mai mult decat primitori,
...si cu gandul la o felie rece de pepene rosu
@luciamanta: e clar ca erau doi barbati amabili acolo! nici nu inteleg de ce ai luat in calcul prima varianta. Important e ca pana la urma, daca tragi o linie la sfarsitul zilei poti spune ca te-ai simtit bine. asta conteaza. tine-o tot asa :)
luciamanta:
Licya, imi place ca esti comunicativa, ai idei f.bune, esti pe faza, cum s-ar spune...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă