Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (86/1680) > >>

EUGENIA110:
    Astazi sint fericita ca mi-a inflorit trandafirul japonez, are patru flori mari si infoiate si vreo treizeci de bobocei. Ma va rasfata cu flori toata vara. In acelasi timp sint necajita ca mi-au disparut patru plante mari de pe holul blocului: doi ficusi, un fel de palmier inalt de doi metri si una care cred ca se numeste colocazia, cu frunze mari sub forma de inima. Ce oameni nenorociti! nu poti sa-ti amenajezi si sa-ti infrumusetezi un loc al tau, ca te fura.

Ayouni:

--- Citat din: EUGENIA110 din Joi, 01 Iulie 2010, 22:51 ---    Astazi sint fericita ca mi-a inflorit trandafirul japonez, are patru flori mari si infoiate si vreo treizeci de bobocei. Ma va rasfata cu flori toata vara. In acelasi timp sint necajita ca mi-au disparut patru plante mari de pe holul blocului: doi ficusi, un fel de palmier inalt de doi metri si una care cred ca se numeste colocazia, cu frunze mari sub forma de inima. Ce oameni nenorociti! nu poti sa-ti amenajezi si sa-ti infrumusetezi un loc al tau, ca te fura.

--- Terminare citat ---

interesanta postare, eugenia, din doua puncte de vedere.  vorbesti de fericirea ta care provine dintr-un lucru simplu si frumos, ti-a inflorit trandafirul japonez! un motiv minunat de a fi fericit! a doua parte poarta un mesaj de tristete cauzata de oameni din jurul tau...

mesajul tau intreg m-a dus cu gandul la colegii mei din bangalore, avem remote colleagues (colegi de departe) cu care lucram in mod permanent, din toate tarile.  printre ei, sunt si cei din india.  care sunt deosebiti, in sensul ca sunt asa de blanzi, asa de politicosi, asa de draguti, foarte respectuosi, ca nu poti sa fii dur/a cu ei chiar de-ai vrea.  sunt persoane carora nu le place confruntarea, nu le place sa se certe, au totdeauna un zambet pe buze si poti sa simti zambetul lor si cand vorbesti la telefon cu ei.  cunosc indieni de foarte multi ani si i-am cunoscut in diverse imprejurari si toti sunt la fel de blanzi si cumsecade. am cunoscut si hindusi, si sikhs, si musulmani si crestini: ei nu stiu ce inseamna invidia; isi accepta saracia fara sa fie invidiosi pe cei care au o situatie economica mai buna.  te ajuta cu tot ce le sta in putere; nu se bucura daca unui semen de-al lor li se intampla ceva rau; nici macar nu ar fi in stare sa provoace asa ceva.  citind cele scrise de tine, si gandindu-ma la ceva ce am aflat in seara asta, s-ar zice ca la noi nu e deloc ca la ei. de ce nu putem sa fim si noi mai buni unii cu ceilalti, mai blanzi?! de ce este asa de greu?!
P.S. nu am uitat de mandalas, nu...  ;)

Catherinna:
Ma gandesc sa emigrez in India  :)

carmentoma:

--- Citat din: Catherinna din Vineri, 02 Iulie 2010, 23:32 ---Ma gandesc sa emigrez in India  :)

--- Terminare citat ---

Subscriu!

Saturnianul:

--- Citat din: Catherinna din Vineri, 02 Iulie 2010, 23:32 ---Ma gandesc sa emigrez in India  :)

--- Terminare citat ---

Eu mă gîndesc să emigrez de pe Terra. Dar deocamdată n-am unde :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă